Κινηματογραφος

Πρώτο τρέιλερ για το «Maria» με την Αντζελίνα Τζολί στον ρόλο της Κάλλας

Η ταινία φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Βραβευμένου με Όσκαρ Pablo Larraín

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Αντζελίνα Τζολί
Η Αντζελίνα Τζολί © ΕΡΑ/ETTORE FERRARI

Το «Maria» με την Αντζελίνα Τζολί έκανε πρεμιέρα στο φετινό Φεστιβάλ Βενετίας

Η Αντζελίνα Τζολί μονοπωλεί το προσκήνιο στο νέο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης κινηματογραφικής βιογραφίας της Μαρία Κάλλας, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Maria Teaser Trailer | GR Subs | Cinobo & Faliro House

Η ταινία, η οποία φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Βραβευμένου με Όσκαρ Pablo Larraín, καταγράφει κατά κύριο λόγο τα τελευταία χρόνια της ζωής της Κάλλας - οπότε και αυτή κατοικούσε στο Παρίσι της δεκαετίας του '70. Έχοντας κάνει πρεμιέρα στο φετινό Φεστιβάλ Βενετίας (όπου και απέσπασε 10 λεπτά standing ovation), το «Maria» του Larraín αποτελεί ισχυρό οσκαρικό φαβορί, με την Αντζελίνα Τζολί συγκεκριμένα να έχει βλέψεις για το βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου.

Στο τρέιλερ, η Αντζελίνα Τζολί στο ρόλο της Κάλλας φαίνεται να αναπολεί την πολυτάραχη καριέρα της -από τα πρώτα της βήματα, μέχρι τα κατάμεστα θέατρα, τις πολυτελείς επαύλεις, τα ταξίδια με τον Ωνάση και φυσικά, τις εμβληματικές φωτογραφήσεις της. Το μοντάζ αποτελείται από εικόνες πολύχρωμες και πολυποίκιλες, έντονες στιγμές πάθους, ομορφιάς, θλίψης και δημιουργίας - συνδυάζοντας έτσι πολυάριθμα οπτικά και σκηνοθετικά στιλ και αποκαλύπτοντας το φιλόδοξο αισθητικό εύρος του πολυαναμενόμενου φιλμ.

Η Αντζελίνα Τζολί πλαισιώνεται εδώ από τον Kodi Smit-McPhee (Power of the Dog) και ένα πλούσιο καστ από ηθοποιούς ιταλικής καταγωγής (Pierfrancesco Favino, Valeria Golino), καθώς και τον Haluk Bilginer στο ρόλο του Αριστοτέλη Ωνάση. Ο Pablo Larraín από την άλλη δεν είναι πρωτάρης όσον αφορά τα κινηματογραφικά βιογραφικά, έχοντας στο ενεργητικό του τα πολυσυζητημένα «Spencer» και «El Conde» - ενώ το 2016 ανέλαβε για πρώτη φορά να εξερευνήσει τον Ωνασικό περίγυρο, με το πολυβραβευμένο βιογραφικό «Jackie» της Jackie Kennedy, το οποίο απέσπασε τρεις υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 5 Δεκεμβρίου, από το Cinobo και την Faliro House.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.