Κινηματογραφος

A Complete Unknown: Νέο τρέιλερ για την βιογραφική ταινία του Μπομπ Ντίλαν

Πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 25 Δεκεμβρίου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
  • Newsroom
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο διάσημος ηθοποιός Τιμοτέ Σαλαμέ ενσαρκώνει τον εμβληματικό τραγουδοποιό Μπομπ Ντίλαν στο τρέιλερ του «A Complete Uknown».

Πίσω από την κάμερα βρίσκεται ο δοκιμασμένος Τζέιμς Μάνγκολντ (Walk the Line, Λόγκαν, Κόντρα σε Όλα, Ο Indiana Jones και ο Δίσκος του Πεπρωμένου), ο οποίος στην ταινία εστιάζει στα πρώτα δύσκολα χρόνια της καριέρας του Μπομπ Ντίλαν, στις αρχές της δεκαετίας του '60.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τον τότε 19χρονο μουσικό, καθώς από τη Μινεσότα φτάνει στη Νέα Υόρκη για να δοκιμάσει την τύχη του, μέχρις ότου κατακτήσει την κορυφή. Στιγμή που μετουσιώνεται στην εμβληματική εμφάνισή του στο Newport Folk Festival το 1965. Να σημειώσουμε, επίσης, πως εκείνη είναι η περίοδος που επικρίθηκε έντονα, διότι χρησιμοποίησε ηλεκτρική κιθάρα για να παίξει folk, κίνηση στα όρια της προδοσίας από τους ομότεχνούς του.

Εκτός από τον Σαλαμέ, στη διανομή βρίσκουμε ακόμα τους Έντουαρντ Νόρτον ως Πιτ Σίγκερ, τον Σκοτ ΜακΝέρι ως Γούντι Γκάθρι, την Μόνικα Μπαρμπάρο ως Τζόαν Μπάεζ και τον Μπόιντ Χόλμπρουκ ως Τζόνι Κας.

Το «A Complete Unknown» ανοίγει στις κινηματογράφους στις 25 Δεκεμβρίου 2024 (ΗΠΑ).

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου