Κινηματογραφος

Πιθανή τριλογία ταινιών Star Wars θα είναι το «The Mandalorian & Grogu»

Ο Τζιανκάρλο Εσπόζιτο μίλησε για το πολυαναμενόμενο φιλμ του Τζον Φαβρό και την επιστροφή του Baby Yoda

Newsroom
12’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Star Wars: Το «The Mandalorian and Grogu» θα μπορούσε να είναι τριλογία ταινιών, σύμφωνα με τον Τζιανκάρλο Εσπόζιτο, εκ των πρωταγωνιστών της σειράς.

Το πρώτο μέρος μιας νέας τριλογίας Star Wars θα μπορούσε να είναι το «The Mandalorian and Grogu», σύμφωνα με τον Τζιανκάρλο Εσπόζιτο.

Μιλώντας για την επόμενη μέρα του Star Wars και του διάσημου φραντσάιζ του Τζορτζ Λούκας κατά τη διάρκεια ενός πάνελ στο Dragon Con, ο Εσπόζιτο είπε ότι πιστεύει ότι υπάρχουν περισσότερες ιστορίες να ειπωθούν.

Το σύμπαν του Star Wars διευρύνεται στο «The Mandalorian and Grogu»

«Όμοια με το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, η Disney θα βρει τρόπο να ενώσει όλους αυτούς τους χαρακτήρες σε μια πραγματικά σπουδαία ταινία ή τηλεοπτική σειρά», είπε ο ηθοποιός.

«Αυτή είναι η αίσθησή μου για το πού θα πάει. Ο Ντέιβ Φιλόνι και ο Τζον Φαβρό έχουν ένα νέο όραμα, συνεχίζοντας με μια ταινία Mandalorian. Η αίσθησή μου είναι ότι όλα αυτά θα συγκλίνουν κάποια στιγμή και θα έχουμε μια τριλογία ή και περισσότερες ταινίες».

Με το σχεδιαζόμενο «Rey» της Σαρμίν Ομπέιντ-Τσινόι Sharmeen Obaid-Chinoy να έχει τεθεί σε αναμονή, φαίνεται πως η Lucasfilm αποφάσισε να ποντάρει όλες τις μάρκες της στην ταινία «The Mandalorian & Grogu», που θα σκηνοθετήσει ο Τζον Φαβρό.

Αυτό είναι λογικό, σύμφωνα με αναλυτές της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Το «The Mandalorian», που προβλήθηκε για τρεις σεζόν στο Disney+, είναι μια πολύ δημοφιλής σειρά και η Lucasfilm βασίζεται τώρα στο κοινό του streaming, ώστε να το παρακολουθήσει στις αίθουσες.

Ο Πέδρο Πασκάλ επιστρέφει στον ρόλο του ομώνυμου κυνηγού επικηρυγμένων. Η Σιγκούρνι Γουίβερ τον πλαισιώνει σε έναν άγνωστο ακόμη ρόλο, ενώ ο Τζον Φαβρό βρίσκεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Το «The Mandalorian & Grogu» θα βγει στις αίθουσες στις 22 Μαΐου 2026.

(Με πληροφορίες του World of Reel)