Κινηματογραφος

Τιμοτέ Σαλαμέ: Δείτε το πρώτο βίντεο από τα γυρίσματα του Marty Supreme

Αγνώριστος ο ηθοποιός στο ρόλο του Μάρτι Ράισμαν

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Τιμοτέ Σαλαμέ: Στις φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Marty Supreme, έχει τα μαλλιά του σε χτένισμα της δεκαετίας του 1950

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ φωτογραφήθηκε στο Μανχάταν στο πλαίσιο των γυρισμάτων για το «Marty Supreme», την επερχόμενη ταινία της A24 για τον επαγγελματία παίκτη του πινγκ πονγκ, Μάρτι Ράισμαν.

Αγνώριστος ο Τιμοτέ Σαλαμέ στα γυρίσματα του «Marty Supreme»

Στις φωτογραφίες από τα γυρίσματα, ο Τιμοτέ Σαλαμέ έχει τα μαλλιά του σε χτένισμα της δεκαετίας του 1950, φοράει στρογγυλά γυαλιά και ένα λευκό κοντομάνικο πουκάμισο κάτω από ένα μπλε αμάνικο πουλόβερ.

Ο Τζος Σάφντι είναι ο σκηνοθέτης του «Marty Supreme», της πρώτης του ατομικής σκηνοθετικής προσπάθειας από το 2008. Μαζί με τον Σάλαμε στο καστ συμμετέχουν η Γκουίνεθ Πάλτροου (στον πρώτο της κινηματογραφικό ρόλο μετά το «Avengers: Endgame» του 2019) και ο ράπερ Tyler, the Creator (στο κινηματογραφικό του ντεμπούτο).

Οι λεπτομέρειες της πλοκής είναι άγνωστες, αλλά η A24 δημοσίευσε μια εικόνα μιας μπάλας πινγκ πονγκ με τις λέξεις «coming soon» τον Ιούλιο. Οι Σάφντι και Ρόναλντ Μπρόνστιν έγραψαν το πρωτότυπο σενάριο για το «Marty Supreme» και είναι παραγωγοί μαζί με τους Έλι Μπους, Άντονι Κατάγκας, Σάλαμε και την A24.

Ο Σάλαμε, ο οποίος έχει κάνει ένα σερί μεγάλων επιτυχιών στο box office με το prequel «Wonka» και το έπος επιστημονικής φαντασίας «Dune», πρόσφατα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του «A Complete Unknown», στο οποίο υποδύεται έναν νεαρό Μπομπ Ντίλαν. Η ταινία, που θα κυκλοφορήσει στις 25 Δεκεμβρίου, παρακολουθεί το ξεκίνημα της καριέρας του θρύλου της φολκ μουσικής στο Greenwich Village, μέχρι να πιάσει μια ηλεκτρική κιθάρα στο Newport Folk Festival το 1965 και να αλλάξει το είδος για πάντα.

Ο Σάφντι είναι περισσότερο γνωστός για τα «Uncut Gems» και «Good Time», τα οποία σκηνοθέτησε μαζί με τον αδελφό του, Μπένι Σάφντι.