Κινηματογραφος

Nέα ταινία του Ντάρεν Αρονόφσκι με τους Action Bronson και Bad Bunny σε πρωταγωνιστικούς ρόλους

Οι πρώτες πληροφορίες για το «Caught Stealing» - Στο καστ και οι Όστιν Μπάτλερ, Ζόι Κράβιτζ, Ρετζίνα Κινγκ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ντάρεν Αρονόφσκι: Οι ράπερ Action Bronson και Bad Bunny πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία του σκηνοθέτη της «Φάλαινας» -  Με Όστιν Μπάτλερ και Ζόι Κράβιτζ.
Στη νέα ταινία του Ντάρεν Αρονόφσκι θα πρωταγωνιστήσουν οι ράπερ Action Bronson και Bad Bunny © EPA/Andy Rain/Helle Arensbak/Justin Lane

Ντάρεν Αρονόφσκι: Οι ράπερ Action Bronson και Bad Bunny πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία του σκηνοθέτη της «Φάλαινας» -  Με Όστιν Μπάτλερ και Ζόι Κράβιτζ.

Στη νέα ταινία του Ντάρεν Αρονόφσκι με τίτλο «Caught Stealing» πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν οι Bad Bunny και Action Bronson.

Ο Ντάρεν Αρονόφσκι, σκηνοθέτης των βραβευμένων κινηματογραφικών ταινιών «The Black Swan», «Requiem For A Dream» και «The Whale», άρχισε πρόσφατα τα γυρίσματα της νέας ταινίας στο Ιστ Βίλατζ στο Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη και οι δύο μουσικοί πρόκειται να έχουν σημαντικούς ρόλους.

«Caught Stealing»: Η νέα ταινία του Ντάρεν Αρονόφσκι

Η ταινία θα αφηγηθεί την ιστορία του Χανκ Τόμσον, ενός κουρασμένου πρώην σταρ του μπέιζμπολ που βυθίζεται σε έναν αγώνα επιβίωσης στον εγκληματικό υπόκοσμο της Νέας Υόρκης τη δεκαετία του 1990. Το φιλμ του Ντάρεν Αρονόφσκι βασίζεται στη σειρά βιβλίων του Τσάρλι Χιούστον.

Για τον Πορτοριακανό ράπερ και τραγουδιστή Bad Bunny, θα είναι το πιο πρόσφατο κεφάλαιο της πορείας του στην υποκριτική, μετά από την ανακοίνωση νωρίτερα αυτόν τον μήνα ότι πρόκειται επίσης να συμμετάσχει στο καστ της ταινίας «Happy Gilmore 2» του Netflix με τον Άνταμ Σάντλερ.

Ο πιο γνωστός ρόλος του μέχρι σήμερα είναι ο χαρακτήρας The Wolf, στην κωμωδία δράσης «Bullet Train» του 2022.

Ο Αμερικανός ράπερ, δισκογραφικός παραγωγός και τηλεοπτικός παρουσιαστής Action Bronson είχε μικρούς ρόλους στην ταινία «The Irishman» του Μάρτιν Σκορσέζε το 2019 και στην κωμωδία του 2020 «The King Of Staten Island».

Στην ταινία «Caught Stealing» πρωταγωνιστούν επίσης οι Όστιν Μπάτλερ, Ζόι Κράβιτζ και Ρετζίνα Κινγκ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.