Κινηματογραφος

H Μάργκοτ Ρόμπι θα πρωταγωνιστήσει στα «Ανεμοδαρμένα Ύψη» μαζί με τον Τζέικομπ Ελόρντι του «Euphoria»

Την ταινία θα σκηνοθετήσει η Έμεραλντ Φένελ

Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

H Μάργκοτ Ρόμπι θα πρωταγωνιστήσει στα «Ανεμοδαρμένα Ύψη» μαζί με τον Τζέικομπ Ελόρντι του «Euphoria»

Η Μάργκοτ Ρόμπι και ο Τζέικομπ Ελόρντι θα πρωταγωνιστήσουν στην κινηματογραφική μεταφορά του «Ανεμοδαρμένα Ύψη» από την Έμεραλντ Φένελ, όπως επιβεβαίωσε το Hollywood Reporter.

Η MRC ανέθεσε στην LuckyChap Entertainment την παραγωγή της ταινίας που βασίζεται στο ομώνυμο κλασικό μυθιστόρημα της συγγραφέως Έμιλι Μπροντέ. Η Φένελ γράφει, σκηνοθετεί και θα είναι παραγωγός του έργου, το οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα πρώτα στάδια της παραγωγής και ετοιμάζεται να γυριστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο αργότερα μες τη χρονιά.

Η Ρόμπι θα υποδυθεί την Κάθριν Έρνσο, ενώ ο Ελόρντι πρωταγωνιστής του «Euphoria» του ΗΒΟ θα ενσαρκώσει τον Χίθκλιφ. Το βιβλίο, που εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1847, επικεντρώνεται στην θυελλώδη σχέση μεταξύ της Κάθριν και του Χίθκλιφ που περιλαμβάνει το πάθος και την εκδίκηση μετά τη γνωριμία τους.

Το THR ανέφερε τον Ιούλιο ότι η Φένελ επρόκειτο να σκηνοθετήσει μια διασκευή του «Ανεμοδαρμένα Ύψη» ως την επόμενη ταινία της.

Το «Ανεμοδαρμένα Ύψη» σηματοδοτεί την τρίτη συνεργασία της Φένελ με την LuckyChap, την οποία η Ρόμπι διευθύνει μαζί με τον σύζυγό της, Τομ Άκερλεϊ και Τζόσι ΜακΝαμάρα. Η LuckyChap ήταν επίσης παραγωγός των προηγούμενων ταινιών της Φένελ, «Promising Young Woman» (2020) και «Saltburn» (2023). Το «Promising Young Woman» ήταν υποψήφιο για πέντε Όσκαρ, σημειώνοντας μια νίκη για το σενάριο της Φένελ.