Κινηματογραφος

Thunderbolts: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας της Marvel

Πρωταγωνιστούν οι Φλόρενς Πιου, Χάρισον Φορντ και Σεμπάστιαν Σταν - Πότε αναμένεται να κάνει πρεμιέρα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Thunderbolts: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας της Marvel - Πρωταγωνιστούν οι Φλόρενς Πιου, Χάρισον Φορντ και Σεμπάστιαν Σταν - Πότε αναμένεται να κάνει πρεμιέρα

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για την ταινία «Thunderbolts» της Marvel, η οποία θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 2 Μαΐου 2025.

Στο «Thunderbolts» - με πρωταγωνιστές τον Σεμπάστιαν Σταν από το «Captain America» και τους Φλόρενς Πιου και Ντέιβιντ Χάρμπορ από το «Black Widow» - κακοποιοί της Marvel αναγκάζονται να συνεργαστούν για να πραγματοποιήσουν μυστικές αποστολές για λογαριασμό της αμερικανικής κυβέρνησης.

«Όλοι εδώ μέσα έχουν κάνει κακά πράγματα», λέει ο Πιου στο τρέιλερ, φέρνοντας αντιμέτωπο την υπόλοιπη ομάδα. «Σκιώδεις επιχειρήσεις, ληστείες κυβερνητικών εργαστηρίων, δολοφονίες με συμβόλαιο. Κάποιος θέλει να φύγουμε».

Το «πλήρωμα» των «Thunderbolts» περιλαμβάνει επίσης την Όλγκα Κιριλένκο (Taskmaster από το «Black Widow»), τη Χάνα Τζον-Κάμεν (Ghost από το «Ant-Man and the Wasp»), τον Γουάιατ Ράσελ (Τζον Γουόκερ από το «The Falcon and the Winter Soldier») και την Τζούλια Λούις-Ντρέιφους (ως την εγκέφαλο Βαλεντίνα Αλέγκρα ντε Φοντέιν).

Παραγωγός είναι ο Κέβιν Φάιγκι o πρόεδρος των Marvel Studios. Οι Λουίς Ντ' Εσποσίτο, Μπράιαν Τσαπέκ, Τζέισον Ταμέζ και Σκάρλετ Γιόχανσον είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

Δείτε το τρέιλερ της νέας ταινίας της Marvel, «Thunderbolts»