Κινηματογραφος

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του «Small Things Like These» με τον Κίλιαν Μέρφι

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 28 Νοεμβρίου

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του «Small Things Like These» με τον Κίλιαν Μέρφι

Η ταινία «Small Things Like These» σε σκηνοθεσία του Τιμ Μίελαντς και με πρωταγωνιστή τον Κίλιαν Μέρφι άνοιξε την φετινή Berlinale αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές.

Ο Κίλιαν Μέρφι ενσαρκώνει έναν πατέρα, που η συνείδησή του τον έφερε αντιμέτωπο με τη σιωπή της ιρλανδικής κοινωνίας απέναντι σε ένα τεράστιο σκάνδαλο της Καθολικής Εκκλησίας,

Βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Κλερ Κίγκαν (της οποίας ένα ακόμα μυθιστόρημα, το «Foster», έγινε ταινία με τίτλο «The Quiet Girl», κερδίζοντας μάλιστα και μια υποψηφιότητα για Οσκαρ για Καλύτερη Διεθνή Ταινία) η ταινία λαμβάνει χώρα στην διάρκεια των Χριστουγέννων του 1985, όταν ο Μπιλ (Μέρφι) ανακαλύπτει σκοτεινά μυστικά γύρω από την μονή της πόλης. Η ταινία αναφέρεται στα άσυλα που διοικούσε η Καθολική Εκκλησία με σκοπό την επαναφορά στον ίσιο δρόμο κάποιων έκπτωτων νεαρών γυναικών. Τα άσυλα αυτά υπήρχαν από το 1820 μέχρι πριν 25 περίπου χρόνια.

Μαζί με τον Μέρφι πρωταγωνιστούν και οι Εϊλίν Γουόλς, Μισέλ Φάρλεϊ και Εμιλι Γουάτσον, ενώ η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους από 28 Νοεμβρίου.