Κινηματογραφος

Ο Μπίλι Κρίσταλ αποκαλύπτει πού θα βρίσκονταν σήμερα οι χαρακτήρες του «Όταν ο Χάρι συνάντησε τη Σάλι...»

H ταινία του Ρομπ Ράινερ γυρίστηκε πριν 35 χρόνια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Mπίλι Κρίσταλ: Που θα βρίσκονταν σήμερα οι χαρακτήρες του «Όταν ο Χάρι συνάντησε τη Σάλι...»
© Ralph Dominguez/MediaPunch via Getty Images/Ideal Image

Mπίλι Κρίσταλ: Που θα βρίσκονταν σήμερα οι χαρακτήρες του «Όταν ο Χάρι συνάντησε τη Σάλι...» του ίδιου και της Μεγκ Ράιαν

Ο Μπίλι Κρίσταλ αναφέρθηκε στους χαρακτήρες της δημοφιλούς ρομαντικής ταινίας «Όταν ο Χάρι συνάντησε τη Σάλι...» στην οποία πρωταγωνιστούσε ο ίδιος και η Μεγκ Ράιαν. 

Ο Mπίλι Κρίσταλ μίλησε στην οικοδέσποινα του κόκκινου χαλιού του E! ενόψει της απονομής των βραβείων Primetime Emmy 2024 την Κυριακή. «Θα μιλούσαν για το πόσο συρρικνώθηκαν», απάντησε σε σχετική ερώτηση. «Δεν είναι ακόμα έτοιμοι για την υποστηριζόμενη διαβίωση». «Αλλά είναι ακόμα ρομαντικοί, ακόμα ερωτευμένοι», πρόσθεσε.

Μια από τις πιο διάσημες και αναγνωρισμένες ρομαντικές κωμωδίες όλων των εποχών, το «Όταν ο Χάρι συνάντησε τη Σάλι...» αφηγείται την ιστορία δύο φίλων που τελικά γίνονται ζευγάρι 12 χρόνια μετά την πρώτη τους γνωριμία.

Και, 35 χρόνια από την πρεμιέρα της ταινίας, ο Κρίσταλ πιστεύει ότι ο Χάρι και η Σάλι θα εξακολουθούν να «κρατούν το ρομαντισμό» μετά από τόσο καιρό.

«Πιθανότατα να περνούν υπέροχα με τα εγγόνια τους και να βρίσκουν νέους τρόπους να είναι ο ένας με τον άλλον», είπε στα Emmys.

Ο ηθοποιός απέδωσε την δημοφιλία της ταινίας στη «σπουδαία σκηνοθεσία» του Ρόμπ Ράινερ και στο «λαμπρό σενάριο» της θρυλικής σεναριογράφου Νόρα Έφρον, η οποία απεβίωσε το 2012 σε ηλικία 71 ετών.

«Οι νέες γενιές βλέπουν αυτή την ταινία και την αισθάνονται και την βλέπουν ξανά και ξανά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ό,τι κι αν είναι», συνέχισε. 

Ο Κρίσταλ βρέθηκε στα Emmy λίγο περισσότερο από ένα μήνα πριν από το ντεμπούτο της νέας του σειράς στο Apple TV+, «Before». Υποδύεται έναν χήρο παιδοψυχολόγο στο θρίλερ, στο οποίο πρωταγωνιστούν επίσης η Judith Light και η Rosie Perez. Το «Before» κάνει πρεμιέρα στις 25 Οκτωβρίου.

When Harry Met Sally (1989) - Official Trailer (HD)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σκηνή από την ταινία η «Φόνισσα» με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη
Η «Φόνισσα» η ελληνική υποψηφιότητα για τα Βραβεία Όσκαρ

Ήδη έχει βραβευθεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σαγκάης (βραβείο καλύτερης σκηνοθέτιδας) ενώ έχει πολλές συμμετοχές σε άλλα φεστιβάλ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.