Κινηματογραφος

«Ocean's 14»: Η διάσημη παρέα των Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ επιστρέφει;

Η πρωτότυπη ταινία κυκλοφόρησε το 1960 και το ριμέικ της παρέας το 2001

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ocean's 14: Η διάσημη παρέα των Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ επιστρέφει; - Η πρωτότυπη ταινία κυκλοφόρησε το 1960 και το ριμέικ της παρέας το 2001

Ένα τέταρτο μέρος του δημοφιλούς franchise ταινιών «Ocean's», φαίνεται να είναι στα σκαριά.

Πηγές στο Deadline αναφέρουν ότι ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) και ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) επιστρέφουν και «φλερτάρουν» τον Εντουαρντ Μπέργκερ (Edward Berger) για τη θέση του σκηνοθέτη για την περιβόητη συνέχεια και τη γέννηση των «Ocean's 14».

Ένα τέταρτο μέρος του δημοφιλούς franchise ταινιών «Ocean's», φαίνεται να είναι στα σκαριά.

Πηγές στο Deadline αναφέρουν ότι ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) και ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) επιστρέφουν και «φλερτάρουν» τον Εντουαρντ Μπέργκερ (Edward Berger) για τη θέση του σκηνοθέτη.

Τον περασμένο χρόνο ο Κλούνεϊ σε συνέντευξή του στο Uproxx, είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με τον Πιτ και τα υπόλοιπα μέλη, σε μια ολοκαίνουργια ταινία του franchise.

«Έχουμε ένα πραγματικά πολύ καλό σενάριο για μια ακόμη ταινία επομένως ίσως καταλήξουμε να κάνουμε μια ακόμη. Αλήθεια είναι πώς πρόκειται για ένα πολύ καλό σενάριο» είπε χαρακτηριστικά ο σταρ ενώ στην ερώτηση για το εάν θα λέγεται «Η Συμμορία των 14 (Ocean's 14)» είπε ότι «δε θα το έλεγα έτσι...Θέλω να πω η ιδέα είναι να το κάνουμε σαν το «Going in Style» του 1979».

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, ο σκηνοθέτης των τριών ταινιών της σειράς Στίβεν Σόντερμπεργκ (Steven Soderbergh) επιβεβαίωσε την αποχώρησή του από το franchise, λέγοντας ότι η σειρά «έχει γίνει» και δεν υπάρχει κάτι άλλο να προσθέσει. Επίσης κάποια μέλη της «συμμορίας» δεν βρίσκονται πλέον εν ζωή και συγκεκριμένα οι Μπέρνι Μακ (Bernie Mac) και Καρλ Ράινερ (Carl Reiner).

Σημειώνεται ότι η πρωτότυπη ταινία κυκλοφόρησε το 1960 με πρωταγωνιστές τους Φρανκ Σινάτρα (Frank Sinatra), Ντιν Μάρτιν (Dean Martin), Σάμι Ντέιβις Τζούνιορ (Sammy Davis Jr.), Πίτερ Λόφορντ (Peter Lawford) και Τζόι Μπίσοπ (Joey Bishop).

Το 2001 κυκλοφόρησε το ριμέικ «Ocean's Eleven» με τους Τζορτζ Κλούνεϊ, Μπραντ Πιτ, Ματ Ντέιμον (Matt Damon), Άντι Γκαρσία (Andy Garcia) και Τζούλια Ρόμπερτς (Julia Roberts). Γνώρισε μεγάλη επιτυχία φέρνοντας $450 εκατομμύρια παγκοσμίως στο box office και δύο sequels το "Ocean's 12" (Η Συμμορία των 12) και το "Ocean's 13" (Η Συμμορία των 13) το 2004 και 2007 αντίστοιχα.

Ο Κλούνεϊ και ο Πιτ μόλις βρέθηκαν στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ της Βενετίας για την ταινία «Wolfs η οποία αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Σεπτεμβρίου.