Κινηματογραφος

Μπραντ Πιτ και Τζορτζ Κλούνεϊ έγιναν viral χορεύοντας το "Smooth Operator"

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπραντ Πιτ και Τζορτζ Κλούνεϊ έγιναν viral χορεύοντας το "Smooth Operator"
Μπραντ Πιτ και Τζορτζ Κλούνεϊ έγιναν viral χορεύοντας το "Smooth Operator" © EPA

Μπραντ Πιτ και Τζορτζ Κλούνεϊ έγιναν viral χορεύοντας το "Smooth Operator" - Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Ο Μπραντ Πιτ και ο Τζορτζ Κλούνεϊ αγκαλιάστηκαν και χόρεψαν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας το βράδυ της Κυριακής, καθώς η τελευταία ταινία των δύο αστέρων του Χόλιγουντ, «Λύκοι», έγινε δεκτή με ένα standing ovation τεσσάρων λεπτών.

Η ίδια η πρεμιέρα καθυστέρησε περισσότερο από 30 λεπτά, καθώς οι θαυμαστές συνωστίζονταν στη Sala Grande της Βενετίας σε μια προσπάθεια να δουν από κοντά τον Πιτ και τον Κλούνεϊ. Όταν οι δύο φίλοι έφτασαν τελικά στο χώρο, επικράτησε πανζουρλισμός. Και οι δύο ηθοποιοί πήγαν σε διαφορετικές πλευρές του χαλιού, υπέγραψαν αυτόγραφα και έβγαλαν selfies, πριν επιστρέψουν στις θέσεις τους.

Καθώς οι δύο αστέρες έμπαιναν στο θέατρο, χαιρέτησαν το ανυπόμονο πλήθος με ένα... ηχηρό «Buonasera!», ενθουσιάζοντας το κοινό. Ακόμα και όταν η ταινία άρχισε να προβάλλεται, το χάος συνεχίστηκε, με όσους δεν είχαν εισιτήρια να προσπαθούν να βρουν τυχόν κενές θέσεις. Κάποιοι εκδιώχθηκαν κατά τη διάρκεια των πρώτων σκηνών της ταινίας καθώς εισέρχονταν αργοπορημένοι.

Όταν έπεσαν οι τίτλοι τέλους της αστυνομικής ταινίας, Πιτ και Κλούνεϊ αγκαλιάστηκαν πριν χορέψουν το «Smooth Operator» της Sade.

Στη συνέχεια, ο Κλούνεϊ στράφηκε προς τη σύζυγό του Αμαλ και οι δυο τους μοιράστηκαν ένα γλυκό φιλί. Αυτός και ο Πιτ στη συνέχεια κατέβηκαν τις σκάλες, από το μπαλκόνι του θεάτρου όπου κάθονταν, για να χαιρετήσουν τους θαυμαστές που ζητωκραύγαζαν.

Το τετράλεπτο χειροκρότημα δεν ήταν ίσως τόσο μεγάλο όσο θα περίμενε κανείς δεδομένης της δύναμης των δύο σταρ, αλλά φάνηκε ότι οι υπεύθυνοι του φεστιβάλ ήθελαν να επισπεύσουν την αποχώρηση των θεατών από την αίθουσα, δεδομένης της καθυστερημένης ώρας έναρξης της πρεμιέρας.

Δείτε τον χορό των Μπραντ Πιτ και Τζορτζ Κλούνεϊ μέσα στην αίθουσα

@hollywoodreporter

#georgeclooney and #bradpitt dance to 'smooth operator' after the premiere of their upcoming film, wolfs, at #venezia81

♬ original sound - The Hollywood Reporter - The Hollywood Reporter
George Clooney & Brad Pitt Dance to ‘Smooth Operator’ at Venice Premiere of ‘Wolfs’

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.