Κινηματογραφος

Ο ηθοποιός Σεμπάστιαν Σταν υποδύεται τον Τραμπ στην ταινία «The Apprentice»

Το επιτελείο του πρώην αμερικανού προέδρου ετοιμάζεται για αγωγή κατά των δημιουργών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο ηθοποιός Σεμπάστιαν Σταν υποδύεται τον Τραμπ στην ταινία «The Apprentice»
© screenshot/youtube

Tραμπ: Ο ηθοποιός Σεμπάστιαν Σταν τον υποδύεται στο πρώτο κλιπ από την ταινία «The Apprentice

Η εταιρεία που διανέμει μια επερχόμενη ταινία που δραματοποιεί τα πρώτα χρόνια του Ντόναλντ Τραμπ κυκλοφόρησε σήμερα το πρωί ένα μονόλεπτο απόσπασμα.

Στο απόσπασμα από το «The Apprentice», ο Ντόναλντ Τραμπ (τον οποίο υποδύεται ο Σεμπάστιαν Σταν) συνομιλεί στο τηλέφωνο με έναν δημοσιογράφο, ενώ τον καθοδηγεί ο μέντοράς του, ο Ρόι Κον, ο διάσημος δεξιός πολιτικός οργανωτής (τον οποίο υποδύεται ο Τζέρεμι Στρονγκ).

Ο Σταν είναι περισσότερο γνωστός στους θεατές ως Bucky Barnes από την σειρά «Avengers» της Marvel. Ο Στρονγκ πρωταγωνίστησε στο ρόλο του κληρονόμου των μέσων ενημέρωσης Κένταλ Ρόι στη σειρά «Succession» του HB

Η Briarcliff Entertainment σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το «The Apprentice» στις 11 Οκτωβρίου, 25 ημέρες πριν από τις εκλογές, σύμφωνα με πηγή με γνώση του θέματος. Το «The Apprentice», που πήρε το όνομά του από το τηλεοπτικό ριάλιτι του NBC που βοήθησε να εδραιωθεί η διασημότητα του πρώην προέδρου, έκανε πρεμιέρα τον Μάιο στο Φεστιβάλ Καννών.

Ο εκπρόσωπος της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, Στίβεν Τσανγκ, καυτηρίασε το «The Apprentice» μετά την πρεμιέρα στις Κάννες, κατακεραυνώνοντάς το ως «καθαρή κακόβουλη δυσφήμιση» γεμάτη με «κατάφωρα ψευδείς ισχυρισμούς». Ο Τσανγκ δήλωσε ότι η εκστρατεία σχεδίαζε να καταθέσει αγωγή εναντίον των δημιουργών της ταινίας, αλλά δεν είναι σαφές αν αυτό συνέβη.

Η ταινία «The Apprentice», σε σκηνοθεσία του Ιρανού Δανού σκηνοθέτη Αλί Αμπάσι και σε σενάριο του δημοσιογράφου του Vanity Fair Γκάμπριελ Σέρμαν, περιστρέφεται γύρω από τη σχέση του Τραμπ με τον Κον, ο οποίος περιγράφεται στο υλικό τύπου της ταινίας ως «ο δικηγόρος που θα βοηθούσε στη δημιουργία του Ντόναλντ Τραμπ που γνωρίζουμε σήμερα».

Ο Ρόι Κον πέθανε από επιπλοκές που σχετίζονται με το AIDS το 1986, αν και ο ίδιος αρνήθηκε ότι ήταν θετικός στον ιό HIV. Ήταν 59 ετών.

The Apprentice | Clip | Exclusively in Theaters October 11

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιώργος Αρβανίτης: Ένας τεράστιος καλλιτέχνης του κινηματογράφου
Γιώργος Αρβανίτης: Ένας μεγάλος καλλιτέχνης του κινηματογράφου

Το βιβλίο «Γιώργος Αρβανίτης, Μια ζωή στο φως» είναι εγχειρίδιο για όσους δουλεύουν στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, κι ένα πολύ ωραίο, ταξιδευτικό, συγκινητικό βιβλίο για όλους τους άλλους

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.