Κινηματογραφος

Πρόταση στον Ίαν ΜακΚέλεν να επιστρέψει ως Γκάνταλφ στις νέες ταινίες «Lord of the Rings»

Το πρώτο επεισόδιο σε σκηνοθεσία του Άντι Σέρκις, αναμένεται το 2026

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ίαν ΜακΚέλεν ως Γκάνταλφ
Ο Ίαν ΜακΚέλεν πρωταγωνίστησε ως Γκάνταλφ σε όλες τις αρχικές ταινίες του Τζάκσον και στην τριλογία «The Hobbit» © Faebook/The Lord of the Rings Trilogy

Ίαν ΜακΚέλεν: Αποκάλυψε ότι τον προσέγγισαν για να επιστρέψει ως Γκάνταλφ στα νέα Lord of the Rings

Ο Ίαν ΜακΚέλεν μίλησε για την ενδεχόμενη επιστροφή του ως Γκάνταλφ, αφού αποκάλυψε ότι τον προσέγγισαν για να συμμετάσχει στις νέες ταινίες «Lord of the Rings».

Gandalf's top 5 quotes

Ίαν ΜακΚέλεν: «Το καλό που τους θέλω να είναι γρήγοροι»

Ο ηθοποιός δήλωσε στο The Big Issue: «Ο ενθουσιασμός για το Lord of the Rings δεν δείχνει σημάδια ύφεσης... Δεν μπορώ να σας πω κάτι περισσότερο από αυτό. Απλά μου είπαν ότι θα υπάρξουν κι άλλες ταινίες και ο Γκάνταλφ θα συμμετέχει και ελπίζουν ότι θα τον παίξω».

Ο 85χρονος ηθοποιός, ο οποίος αναρρώνει από πτώση που είχε κατά τη διάρκεια μιας θεατρικής παράστασης στο Λονδίνο, πρόσθεσε: «Πότε; Δεν ξέρω. Ποιο είναι το σενάριο; Δεν έχει γραφτεί ακόμα. Οπότε, το καλό που τους θέλω να είναι γρήγοροι».

Σε μια συνέντευξη στο BBC Breakfast, ο ΜακΚέλεν δήλωσε ότι δεν σχεδιάζει να αποσυρθεί από την υποκριτική. «Θα συνεχίσω να το κάνω όσο τα πόδια, τα πνευμόνια και το μυαλό μου συνεχίζουν να δουλεύουν», δήλωσε ο ηθοποιός, ο οποίος προωθεί τη νέα του ταινία «The Critic».

Η Warner Bros. Discovery ανακοίνωσε τον Μάιο ότι ο Άντι Σέρκις - ο οποίος έπαιξε τον διάσημο ρόλο του Γκόλουμ - θα σκηνοθετήσει και θα πρωταγωνιστήσει σε δύο νέες ταινίες LOTR. Η μία θα έχει πιθανώς τον τίτλο «Lord of the Rings: The Hunt for Gollum» και αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2026.

Την παραγωγή θα αναλάβει ο Πίτερ Τζάκσον. Ο ΜακΚέλεν πρωταγωνίστησε ως Γκάνταλφ σε όλες τις αρχικές ταινίες του Τζάκσον και στην τριλογία «The Hobbit».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιώργος Αρβανίτης: Ένας τεράστιος καλλιτέχνης του κινηματογράφου
Γιώργος Αρβανίτης: Ένας μεγάλος καλλιτέχνης του κινηματογράφου

Το βιβλίο «Γιώργος Αρβανίτης, Μια ζωή στο φως» είναι εγχειρίδιο για όσους δουλεύουν στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, κι ένα πολύ ωραίο, ταξιδευτικό, συγκινητικό βιβλίο για όλους τους άλλους

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.