Κινηματογραφος

Ντένζελ Ουάσινγκτον: Τι είπε για το μέλλον του στον κινηματογράφο

«Έχουν μείνει πολύ λίγες ταινίες που με ενδιαφέρουν», αποκάλυψε ο 69χρονος ηθοποιός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον
Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον © EPA

Ντένζελ Ουάσινγκτον: Τι είπε για το μέλλον του στον κινηματογράφο - «Έχουν μείνει πολύ λίγες ταινίες που με ενδιαφέρουν», αποκάλυψε ο 69χρονος ηθοποιός

Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την υποκριτική, σε νέα συνέντευξή του στο περιοδικό «Empire».

Συγκεκριμένα, ο Ντένζελ Ουάσινγκτον αποκάλυψε ότι δεν ενδιαφέρεται να γυρίσει νέες ταινίες, εκτός από το «Gladiator 2» του Ρίντλεϊ Σκοτ, όπου πρωταγωνιστεί ως Μακρίνος στην επερχόμενη ταινία.

Μιλώντας για τη νέα του ταινία, λοιπόν, ομολόγησε ότι δεν ενδαφιέρεται να κάνει νέες ταινίες και ότι το σίκουελ του «Gladiator» ήταν ένας από τους μοναδικούς ρόλους που του άρεσε.

«Μου έχουν απομείνει πολύ λίγες ταινίες που με ενδιαφέρουν και πρέπει να εμπνέομαι από τον σκηνοθέτη, και ο Ρίντλεϊ με ενέπνευσε τρομερά», δήλωσε ο Ουάσινγκτον και κατέληξε μιλώντας για τον Ρίντλεϊ Σκοτ:

«Είχαμε μια εξαιρετική πορεία την πρώτη φορά και τώρα είμαστε εδώ. Είναι προσηλωμένος. Είναι ενθουσιασμένος με τη ζωή και την επόμενη ταινία του. Αποτελεί έμπνευση. Όλοι θα πρέπει να θέλουμε να νιώθουμε έτσι στα 86 μας».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.