Κινηματογραφος

Χάλι Μπέρι: Ο Πιρς Μπρόσναν αποκατέστησε την πίστη μου στους άνδρες

Τι αποκάλυψε σε συνέντευξή της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χάλι Μπέρι: Ο Πιρς Μπρόσναν αποκατέστησε την πίστη μου στους άνδρες
Χάλι Μπέρι: Ο Πιρς Μπρόσναν αποκατέστησε την πίστη μου στους άνδρες © EPA

Χάλι Μπέρι: Αποκάλυψε πως ο Πιρς Μπρόσναν αποκατέστησε την πίστη της στους άνδρες - Τι αποκάλυψε σε συνέντευξή της

Η Χάλι Μπέρι παραχώρησε συνέντευξη στο Wired όπου και αποκάλυψε ότι ο Πιρς Μπρόσναν «αποκατέστησε την πίστη της στους άνδρες» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Τζέιμς Μποντ του 2002, «Die Another Day».

Να θυμίσουμε πως στην εν λόγω ταινία δράσης ήταν και η τελευταία εμφάνιση του Μπρόσναν ως Πράκτορας 007 μετά από μια επταετή πορεία που ξεκίνησε με το «GoldenEye» του 1995 ενώ η Χάλι Μπέρι υποδύθηκε το κορίτσι του Μποντ, την Τζινξ.

«Θα είναι πάντα ο Μποντ μου, για πάντα», δήλωσε η Μπέρι όταν ρωτήθηκε για την εμπειρία της στην ταινία. «Είμαι θαυμάστρια του Πιρς Μπρόσναν. Αποκατέστησε την πίστη μου στους άνδρες σε αυτή την ταινία. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει άνθρωπος που να είναι μεγαλύτερος τζέντλεμαν από τον Πιρς Μπρόσναν».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 2:31

Halle Berry Answers The Web's Most Searched Questions | WIRED

«Ο Μποντ δεν ήταν στη λίστα των επιθυμιών μου, όχι, όχι για να παίξω σε μια από τις ταινίες, αλλά αγαπούσα τις ταινίες, πάντα», συνέχισε η Μπέρι. «Έχοντας παίξει σε μία, νιώθω ότι είμαι μέρος της κινηματογραφικής ιστορίας. ... Αυτές οι ταινίες είναι εμβληματικές. Θα είναι για πάντα μέρος της ιστορίας μας και είναι πραγματικά τιμή μου που συμμετείχα σε μία, ειδικά με τον Πιρς».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.