Κινηματογραφος

Κυκλοφόρησε το teaser του αγγλόφωνου ντεμπούτου του Πέδρο Αλμοδόβαρ, «The Room Next Door»

Με πρωταγωνίστριες την Τζούλιαν Μουρ και την Τίλντα Σουίντον

62224-137655.jpg
Newsroom
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυκλοφόρησε το teaser του αγγλόφωνου ντεμπούτου του Πέδρο Αλμοδόβαρ, «The Room Next Door»
Η Τζούλιαν Μουρ και η Τίλντα Σουίντον θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα ταινία του Αλμοδόβαρ, «The Room Next Door» © Instagram/theroomnextdoormovie

Κυκλοφόρησε το teaser του αγγλόφωνου ντεμπούτου του Πέδρο Αλμοδόβαρ, «The Room Next Door» με πρωταγωνίστριες την Τζούλιαν Μουρ και την Τίλντα Σουίντον

Το«The Room Next Door» του Πέδρο Αλμοδόβαρ με πρωταγωνίστριες τις Τζούλιαν Μουρ και Τίλντα Σουίντον, πρόκειται να προβληθεί για πρώτη φορά αυτόν τον μήνα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, πριν κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης.

THE ROOM NEXT DOOR | Teaser Trailer (2024)

Το «The Room Next Door» ακολουθεί την Ίνγκριντ (Μουρ), μια συγγραφέα μπεστ-σέλερ βιβλίων που αναζωπυρώνει τη σχέση της με τη φίλη της Μάρθα, μια πολεμική ανταποκρίτρια που υποδύεται η Σουίντον. Οι δύο γυναίκες βυθίζονται στο παρελθόν τους, αλλά η Μάρθα έχει ένα αίτημα που θα δοκιμάσει τον πρόσφατα ενισχυμένο δεσμό τους.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Τζον Τουρτούρο, Αλεσάνδρο Νιβόλα και Χουάν Ντιέγκο Μπότο.

Η ταινία πραγματεύεται την ατελείωτη σκληρότητα του πολέμου και τους πολύ διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους οι δύο γυναίκες συγγραφείς προσεγγίζουν και γράφουν για την πραγματικότητα, τον θάνατο, τη φιλία και τη σεξουαλική απόλαυση ως τους καλύτερους συμμάχους στον αγώνα κατά της φρίκης.

Η ταινία σηματοδοτεί το πρώτο μεγάλου μήκους έργο του Αλμοδόβαρ μετά την ταινία «Παράλληλες Μητέρες» του 2021, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στο Φεστιβάλ Βενετίας, όπου η Πενέλοπε Κρουζ κέρδισε το Κύπελλο Βόλπι Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.