Κινηματογραφος

Ο Μάικλ Μάντσεν γνωστός από τα «Reservoir Dogs» και «Kill Bill» του Ταραντίνο συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία

Η σύζυγός του κάλεσε την αστυνομία για βοήθεια

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μάικλ Μάντσεν: Ο «σκληρός» των ταινιών του Ταραντίνο συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία

Ο Μάικλ Μάντσεν γνωστός από τις ταινίες του Κουέντιν Ταραντίνο συνελήφθη από τις αρχές για ενδοοικογενειακή βία εις βάρος της συζύγου του.

Σύμφωνα με το TMZ, το τμήμα του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε ότι λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 18 Αυγούστου, μια γυναίκα τηλεφώνησε και ισχυρίστηκε ότι «ο σύζυγός της την έσπρωξε και την κλείδωσε έξω από το σπίτι».

Η γυναίκα ήταν η Ντίννα Μάντσεν, σύζυγος του ηθοποιού που έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες του Κουέντιν Ταραντίνο, όπως το «Kill Bill», το «Reservoir Dogs» και το «Once Upon a Time... in Hollywood», αναλαμβάνοντας συχνά τον ρόλο του σκληρού άντρα.

Ο 66χρονος κατέθεσε εγγύηση 20.000 δολαρίων για να αφεθεί ελεύθερος και προσπάθησε να λύσει την «παρεξήγηση» με μια ανακοίνωση μέσω εκπροσώπου, ο οποίος δήλωσε στο Variety: «Ήταν μια διαφωνία μεταξύ του Μάικλ Μάντσεν και της συζύγου του, η οποία ελπίζουμε να επιλυθεί θετικά και για τους δύο» δήλωσε.

Ο Μάντσεν έχει συνδεθεί με ρόλους όπως ο Mr. Blonde στο «Reservoir Dogs» (1992), όπου υποδύεται έναν σαδιστικό εγκληματία. Άλλος ρόλος που έχει αναλάβει είναι εκείνος του Budd στα «Kill Bill: Vol. 1 & 2», όπου ενσαρκώνει τον αδελφό του Bill, έναν ξεπεσμένο δολοφόνο.