Κινηματογραφος

Άντονι Μπουρντέν: Έρχεται νέα ταινία για τη ζωή του – Ποιος θα τον υποδυθεί

Ακόμα ένα φιλμ για τη ζωή και το τέλος του πλέον διάσημου μάγειρα, συγγραφέα και ντοκιμαντερίστα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο ηθοποιός που αναμένεται να υποδυθεί τον Άντονι Μπουρντέν

“Tony”, θα είναι ο τίτλος της νέας ταινίας για τη ζωή και το άδοξο τέλος του σπουδαίου συγγραφέα, μάγειρα και ντοκιμαντερίστα Άντονι Μπουρντέν, ενώ την παραγωγή φαίνεται να αναλαμβάνει η Star Thrower Entertainment σε συνεργασία με το A24.

Αν και δεν είναι απολύτως σαφές σε ποια περίοδο της ζωής του Μπουρντέν θα επικεντρώνεται η νέα αυτή ταινία, σύμφωνα με πληροφορίες τη σκηνοθεσία θα υπογράφει ο Ματ Τζόνσον, ενώ ο Ντομινίκ Σέσα φαίνεται ότι θα είναι ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον πλέον δημοφιλή μάγειρα και ταξιδευτή.

Τον Σέσα, οι σινεφίλ τον θυμούνται από τα «Παιδιά του Χειμώνα» του Αλεξάντερ Πέιν. Σημειώνεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη ταινία που αφιερώνεται στη σπουδαία φυσιογνωμία που αποτέλεσε ο Μπουρντέν για την παγκόσμια γαστρονομία. Έχει προηγηθεί το ντοκιμαντέρ «Roadrunner» του 2021, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Tribeca Film Festival της Νέας Υόρκης.

Το συγκεκριμένο, παρά τις θετικές κριτικές, είχε προκαλέσει και σοβαρές αντιδράσεις, καθώς ο δημιουργός του, Μόργκαν Νέβιλ, είχε παραδεχθεί ότι χρησιμοποίησε τεχνητή νοημοσύνη, προκειμένου να υπάρχει στο ντοκιμαντέρ η φωνή του Μπουρντέν.

Με στοιχεία Today.com