Κινηματογραφος

Ο Βασιλιάς των Λιονταριών επιστρέφει με το «Mufasa: The Lion King» - Δείτε το νέο trailer

Στους κινηματογράφους στις 20 Δεκεμβρίου 2024

Newsroom
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Βασιλιάς των Λιονταριών επιστρέφει με το Mufasa: The Lion King - Δείτε το νέο trailer 

Η Disney δημοσίευσε το πρώτο trailer για το Mufasa: The Lion King, το οποίο θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους αυτόν τον Δεκέμβριο. Η αποκάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια της έκθεσης D23 Expo.

Mufasa: The Lion King: Όταν ένα ορφανό γίνεται ο Βασιλιάς των Λιονταριών

Η ταινία υπόσχεται ένα μαγικό ταξίδι που ξεκινάει πολύ πριν το The Lion King του 2019, το οποίο κατάφερε να γίνει μία από τις πιο επιτυχημένες live-action ταινίες της εταιρίας. Το trailer διαρκεί 2 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα και παρουσιάζει ορισμένες σημαντικές σκηνές που θα ακολουθήσουν όταν «ένα ορφανό γίνεται ο Βασιλιάς των Λιονταριών».

Η τυχαία συνάντηση του Mufasa με τον Taka θέτει σε κίνηση μια μεγάλη περιπέτεια

To Mufasa: The Lion King επιστρατεύει τον Rafiki για να μεταφέρει το μύθο του Mufasa στο μικρό λιονταράκι Kiara, κόρη του Simba και της Nala, με τον Timon και τον Pumbaa να χαρίζουν την υπογραφή τους. Η ιστορία, που αφηγείται σε flashbacks, παρουσιάζει τον Mufasa ως ένα ορφανό λιονταράκι, χαμένο και μόνο του, μέχρι που συναντά ένα συμπαθητικό λιοντάρι ονόματι Taka, τον κληρονόμο μιας βασιλικής γενιάς. Η τυχαία συνάντηση θέτει σε κίνηση ένα μεγάλο ταξίδι μιας εξαιρετικής ομάδας απροσάρμοστων που αναζητούν το πεπρωμένο τους. Oι δεσμοί τους θα δοκιμαστούν καθώς θα συνεργαστούν για να αποφύγουν έναν απειλητικό και θανατηφόρο εχθρό.

To Mufasa: The Lion King περιλαμβάνει ένα τεράστιο καστ, με επικεφαλής τον Aaron Pierre ως Mufasa, τον Kelvin Harrison Jr. ως Taka, τον John Kani ως Rafiki, και τους Seth Rogen και Billy Eichner ως Pumbaa και Timon. Η Blue Ivy Carter δίνει τη φωνή της Kiara, ενώ η Beyoncé Knowles-Carter είναι η Nala. Άλλες φωνές στο καστ περιλαμβάνουν τους Tiffany Boone, Kagiso Lediga, Preston Nyman, Mads Mikkelsen, Thandiwe Newton, Lennie James, Anika Noni Rose, Keith David και Donald Glover.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Δεκεμβρίου 2024 στους κινηματογράφους.