Κινηματογραφος

Ο Robert Downey Jr. αρνήθηκε να εμφανισθεί στο «Deadpool & Wolverine» ως Iron Man έστω και για μια σκηνή

Τι αποκάλυψαν οι σεναριογράφοι της ταινίας

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Robert Downey Jr. αρνήθηκε να εμφανισθεί στο «Deadpool & Wolverine» ως Iron Man έστω και για μια σκηνή

Ο Robert Downey Jr. θα μπορούσε να είχε εμφανιστεί έστω και για λίγο στην ταινία «Deadpool & Wolverine» και μάλιστα υπήρχε γραμμένη μια σκηνή με τον Iron Man/Tony Stark όπως αποκάλυψαν οι σεναριογράφοι.

Spoiler alert για όσους δεν έχουν δει ακόμη το blockbuster του καλοκαιριού: ο Iron Man δεν εμφανίζεται τελικά.

Πιο συγκεκριμένα, οι Rhett Rheese και Paul Wernick αποκάλυψαν όπως αναφέρει το περιοδικό People, ότι είχαν γράψει μια σκηνή και η ταινία ξεκινούσε με αυτήν, ενώ την είχε εμπνευστεί ο ίδιος ο Ryan Reynolds. Ωστόσο, ο Downey Jr. απέρριψε την πρόταση και δεν θέλησε να επαναλάβει το ρόλο του ως Iron Man, πράγμα λογικό αν αναλογιστεί κανείς ότι μάλλον βρισκόταν σε συζητήσεις για να επιστρέψει στο MCU ως Doctor Doom.

Οι σεναριογράφοι του «Deadpool & Wolverine» δήλωσαν τα εξής: «Θέλαμε να εμφανιστεί (ο Iron Man) έστω και για λίγο. Είχαμε γράψει μια σκηνή που θα ξεκινούσε η ταινία με αυτήν. Ο Ryan Reynolds την είχε εμπνευστεί, οπότε του είχαμε πει να το πει ο ίδιος στο Robert Downey Jr».

«Είχαμε μια ελπίδα ότι θα μπορούσαμε να φέρουμε πίσω τον Robert Downey Jr, αλλά δεν γνωρίζαμε ότι θα έπαιζε έναν νέο χαρακτήρα, αυτόν του Doctor Doom. Δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει και τους δύο ρόλους, αλλά εμείς είχαμε σκεφτεί ότι κανείς δεν λέει όχι στον Ryan Reynolds».

Και έτσι, ο Ryan Reynolds άκουσε το πρώτο «όχι» και μάλιστα από τον «Tony Stark».

«Ήταν το πρώτο όχι που άκουσε ο Reynolds. Θέλαμε πολύ να τον έχουμε, αλλά τώρα καταλαβαίνουμε ότι αν γινόταν αυτό θα υπήρχε ένα κενό στο σενάριο και στο σύμπαν της Marvel. Πως θα μπορούσε να επιστρέψει ως Doctor Doom εάν θα έπαιζε τον Tony Stark;», δήλωσαν οι σεναριογράφοι.