Κινηματογραφος

Avatar: Ο Τζέιμς Κάμερον ανακοίνωσε τον τίτλο της τρίτης ταινίας

«Δεν είναι αυτό που περιμένετε, αλλά είναι αυτό που θέλετε», δήλωσε ο 69χρονος σκηνοθέτης

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Avatar: Ο Τζέιμς Κάμερον ανακοίνωσε τον τίτλο της τρίτης ταινίας
Ο Τζέιμς Κάμερον αποκάλυψε τον τίτλο της τρίτης ταινίας Avatar © ΕΡΑ/HILDA RIOS

Avatar: Ο Τζέιμς Κάμερον ανακοίνωσε τον τίτλο της τρίτης ταινίας

Ο διάσημος σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον ανέβηκε στη σκηνή της φετινής έκθεσης D23 της Disney για να αποκαλύψει τον επίσημο τίτλο της τρίτης ταινίας «Avatar: Fire and Ash».

AVATAR: FIRE AND ASH is the Official Title of AVATAR 3, announced by James Cameron at D23 expo

Το Avatar 3 του Τζέιμς Κάμερον θα κυκλοφορήσει στις 19 Δεκεμβρίου 2025

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Δεκεμβρίου 2025, και ο Τζέιμς Κάμερον επιβεβαίωσε στα τέλη του περασμένου έτους ότι βρίσκεται ακόμα σε τροχιά για αυτή την ημερομηνία. Αυτή τη στιγμή γίνονται τα γυρίσματα στη Νέα Ζηλανδία.

Τον Κάμερον συνόδευσαν οι πρωταγωνιστές Zoe Saldana και Sam Worthington, αν και ο σκηνοθέτης ήταν αυτός που μίλησε περισσότερο για την επερχόμενη ταινία. Υποσχέθηκε ότι «δεν είναι αυτό που περιμένετε, αλλά είναι αυτό που θέλετε».

«Ανυπομονώ να σας δείξω τι έχουμε κάνει για το Avatar 3», είπε. «Κάθε μέρα που βλέπω νέα πλάνα, είναι σαν τα Χριστούγεννα, είναι τόσο εκπληκτικά. Οι χαρακτήρες είναι τόσο ζωντανοί. Φαίνεται τόσο αληθινό».

«Όπως θα περίμενε κανείς, είναι μια τρελή περιπέτεια που έχει επίσης υψηλούς συναισθηματικούς κινδύνους, περισσότερο από ποτέ άλλοτε», συνέχισε. «Πηγαίνουμε σε δύσκολα εδάφη. Υπάρχουν νέοι χαρακτήρες, και ένας που θα λατρέψετε να μισήσετε. Νέοι πολιτισμοί και τοποθεσίες και biomes και περισσότερη Pandora».

Πρόσθεσε ότι είναι πολύ νωρίς για να δείξουν πλάνα, αν και παρουσίασε κάποια concept art μαζί με την αποκάλυψη του τίτλου. Ο νέος τίτλος δεν μας αποκαλύπτει πολλά, αν και είναι μια ένδειξη για τους Na'vi της φωτιάς, τους οποίους ο αείμνηστος παραγωγός του Avatar, Jon Landau, είχε πει ότι θα αποτελέσουν το επίκεντρο της επόμενης ταινίας και είχε περιγράψει ως «επιθετική και ηφαιστειακή».

Η αρχηγός τους θα λέγεται Varang και θα την ενσαρκώσει η Oona Chaplin, γνωστή από το «Game of Thrones». Τέλος, ξέρουμε ότι ο αφηγητής θα αλλάξει και αντί για τον Jake Sully (Worthington), θα ακούμε τον γιο του, Lo'ak (Britain Dalton).

Το «Avatar 3» δεν είναι η μόνη ταινία του franchise που αναμένουμε, καθώς κάποια στιγμή στο μέλλον θα δούμε και τα «Avatar 4» (21 Δεκεμβρίου 2029) και «Avatar 5» (19 Δεκεμβρίου 2031), τα οποία λόγω των απεργιών του Χόλιγουντ άλλαξαν ημερομηνίες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.