Κινηματογραφος

Αποκαλυπτική Κέιτ Μπλάνσετ για τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»: Δεν πληρώθηκα τίποτα

«Βασικά πήρα δωρεάν σάντουιτς», δηλώνει η διάσημη ηθοποιός

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Κέιτ Μπλάνσετ δηλώνει ότι «κανείς δεν πληρώθηκε τίποτα» για τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» - Αποκαλύψεις για τη συμμετοχή της στην τριλογία του Πίτερ Τζάκσον
Η Κέιτ Μπλάνσετ υποστήριξε μίλησε για τη συμμετοχή της στην τριλογία του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» © New Line Productions, Inc.

Η Κέιτ Μπλάνσετ δηλώνει ότι «κανείς δεν πληρώθηκε τίποτα» για τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» - Αποκαλύψεις για τη συμμετοχή της στην τριλογία του Πίτερ Τζάκσον

Αποκαλύψεις έκανε η Κέιτ Μπλάνσετ σε συνέντευξή της για τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», μια από τις πιο κερδοφόρες σειρές ταινιών όλων των εποχών.

Σύμφωνα με την Κέιτ Μπλάνσετ, το γεγονός ότι ο «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» έκανε εισπράξεις 2,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι οι ηθοποιοί κέρδισαν έναν ικανοποιητικό μισθό για τη συμμετοχή τους στην κινηματογραφική τριλογία του Πίτερ Τζάκσον.

The Lord of the Rings - The Mirror of Galadriel (Extended Edition HD)

Κέιτ Μπλάνσετ για τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»: Δεν πληρώθηκα τίποτα

Κατά τη διάρκεια του «Watch What Happens Live» το βράδυ της Τρίτης, ο παρουσιαστής Άντι Κόεν ρώτησε την Κέιτ Μπλάνσετ σε ποια ταινία έλαβε τη μεγαλύτερη αμοιβή. «Νομίζω ότι είναι μάλλον ο "Άρχοντας των Δαχτυλιδιών"», μάντεψε ο Κόεν.

«Αστειεύεσαι;», απάντησε η Μπλάνσετ. «Όχι, κανείς δεν πληρώθηκε καθόλου για να κάνει αυτή την ταινία».

Όταν ο Κόεν τη ρώτησε αν πήρε κάποιο ποσοστό των τεράστιων κερδών, η Μπλάνσετ απάντησε: «Όχι! Αυτό ήταν πολύ πριν από όλα αυτά. Όχι, τίποτα».

«Ήθελα να δουλέψω με τον τύπο που έκανε το “Braindead”», συνέχισε, αναφερόμενη στον Τζάκσον και την κωμωδία ζόμπι του 1992, η οποία κυκλοφόρησε ως «Dead Alive» στην Αμερική.

Η Κέιτ Μπλάνσετ πρωταγωνίστησε στην τριλογία του Πίτερ Τζάκσον «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» ως Γκαλάντριελ, ένα ξωτικό στη Μέση Γη που διαθέτει ισχυρές μαγικές ικανότητες. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός επανέλαβε τον ρόλο της στη σειρά ταινιών του σκηνοθέτη «Χόμπιτ», ένα prequel του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών».

Ο Ορλάντο Μπλουμ πληρώθηκε μόλις 175.000 δολάρια και για τις τρεις ταινίες

Η Κέιτ Μπλάνσετ δεν είναι η μόνη πρωταγωνίστρια του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» που έχει εκφράσει το πόσο χαμηλή ήταν η αμοιβή της συμμετοχής της στο έπος φαντασίας.

Σε συνέντευξή του το 2019 στην εκπομπή «The Howard Stern Show», ο Ορλάντο Μπλουμ, ο οποίος υποδύεται τον Λέγκολας, δήλωσε ότι πληρώθηκε μόλις 175.000 δολάρια και για τις τρεις ταινίες.

«Βασικά, πήρα δωρεάν σάντουιτς και μου επέτρεψαν να κρατήσω τα αυτιά του ξωτικού», δήλωσε στην ίδια εκπομπή η Κέιτ Μπλάνσετ για τον μισθό της στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών».

Αργότερα είπε: «Οι γυναίκες δεν πληρώνονται όσο νομίζετε».

Η Κέιτ Μπλάνσετ εμφανίστηκε στο «Watch What Happens Live» μαζί με την Τζίνα Γκέρσον, για να προωθήσουν την ταινία επιστημονικής φαντασίας «Borderlands», που προβάλλεται στους κινηματογράφους από αυτή την εβδομάδα.

Borderlands (2024) Official Trailer - Cate Blanchett, Kevin Hart, Jack Black

Βασισμένο στη δημοφιλή ομώνυμη σειρά βιντεοπαιχνιδιών, το «Borderlands» παρουσιάζει την Μπλάνσετ ως Λίλιθ, μια παράνομη που επιστρέφει στον πλανήτη της, την Πανδώρα, αφού προσλαμβάνεται από τον κατασκευαστή όπλων Άτλας για να βρει την εξαφανισμένη κόρη του. Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Κέβιν Χαρτ και Τζέιμι Λι Κέρτις.

(Με πληροφορίες του Variety)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.