Κινηματογραφος

Ο Timothée Chalamet ως Bob Dylan: Το πρώτο trailer από την ταινία «A Complete Uknown»

Αντίστροφη μέτρηση για το πολυαναμενόμενο biopic του μεγαλύτερου rock τραγουδοποιού και ποιητή

Newsroom
22’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Timothée Chalamet ως Bob Dylan: Το πρώτο trailer από την ταινία «A Complete Uknown» 

Ένα νέο trailer για την επερχόμενη βιογραφική ταινία του Bob Dylan, «A Complete Unknown» από τον James Mangold κυκλοφόρησε πρόσφατα, με τον Timothée Chalamet στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η ταινία διαδραματίζεται με φόντο την επιδραστική μουσική σκηνή της Νέας Υόρκης των αρχών της δεκαετίας του 1960 και ακολουθεί τη μετεωρική άνοδο του 19χρονου μουσικού από τη Μινεσότα, Μπομπ Ντίλαν, αρχικά ως φολκ τραγουδιστή σε αίθουσες συναυλιών και αργότερα στην κορυφή των τσαρτ, ενό τα τραγούδια και η αύρα του προκαλούν παγκόσμια αίσθηση, με αποκορύφωμα την πρωτοποριακή του «ηλεκτρική» ροκ εμφάνιση στο Φολκ Φεστιβάλ του Νιούπορτ το 1965.

Η τελευταία ταινία του James Mangold, «Ο Ιντιάνα Τζόουνς και ο Δίσκος του Πεπρωμένου», κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούνιο. Ο σκηνοθέτης έχει επίσης υπογράψει τις μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες «Logan», «Walk the Line» και «Girl, Interrupted».

Ο Timothée Chalamet θα ερμηνεύσει ο ίδιος τα τραγούδια του ρόλου του στην ταινία, όπως αποκάλυψε ο σκηνοθέτης πέρυσι, προσθέτοντας ότι το φιλμ «δεν είναι πραγματικά μια βιογραφική ταινία του Bob Dylan».

Σε συνέντευξή του στο GQ πέρυσι, ο Chalamet είπε ότι δούλευε με την ομάδα του «Elvis» του Austin Butler ώστε να συλλάβει τη φωνή και τις κινήσεις του Dylan. «Μόλις είδα τον τρόπο με τον οποίο αφοσιώθηκε σε όλα αυτά», είπε για τον Butler, «συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να προσπαθήσω περισσότερο».