Κινηματογραφος

«Είμαι συντετριμμένος» - Τι είπε ο Τζόναθαν Μέιτζορς που αντικαταστάθηκε από τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ.

Το σχόλιο του ηθοποιού στο TMZ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τζόναθαν Μέιτζορς: Τι είπε που αντικαταστάθηκε από τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. - Το σχόλιο του ηθοποιού στο TMZ

Την πρώτη του αντίδραση στην επιλογή του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ως Doctor Doom μοιράστηκε ο Τζόναθαν Μέιτζορς, αφού αρχικά ήταν προγραμματισμένο ο ίδιος να υποδυθεί τον Kang the Conqueror, τον μεγάλο κακό των επόμενων δύο «Avengers».

Να θυμίσουμε πως στο Comic-Con που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο 59χρονος Ντάουνι ανακοινώθηκε ότι θα ενσαρκώσει τον Doctor Doom, που θα είναι πια ο νέος κακός στις επόμενες ταινίες, «Avengers: Doomsday» (2026 ) και «Avengers: Secret Wars» (2027). Έτσι, ουσιαστικά, ο Doctor Doom θα αντικαταστήσει τον Kang the Conqueror ως ο main villain στο franchise ταινιών. Τον Kang υποδυόταν ο Τζόναθαν Μέιτζορς, ο οποίος απολύθηκε από τη Marvel στο τέλος του περασμένου έτους, αφότου κρίθηκε ένοχος για επίθεση και παρενόχληση της πρώην συντρόφου του, αλλά δεν του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης.

Ο Μέιτζορς, λοιπόν, ρωτήθηκε για τον καινούργιο ρόλο του Ντάουνι Τζ. και ήταν ξεκάθαρος. Ειδικότερα, είπε στον δημοσιογράφο ότι είναι «συντετριμμένος» για το γεγονός ότι ο Ντάουνι τον αντικαθιστά.

«Είμαι συντετριμμένος. Γίνεται να μην είμαι; Αγαπώ τον Kang. Αλλά ο Doctor Doom είναι τρομερός», πρόσθεσε.

Να θυμίσουμε πως ο Μέιτζορς έπαιξε τον διάσημο χαρακτήρα στο «Ant-Man and the Wasp: Quantumania» και στις δύο σεζόν της σειράς «Loki».