Κινηματογραφος

«Είμαι συντετριμμένος» - Τι είπε ο Τζόναθαν Μέιτζορς που αντικαταστάθηκε από τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ.

Το σχόλιο του ηθοποιού στο TMZ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Τζόναθαν Μέιτζορς
Ο Τζόναθαν Μέιτζορς © EPA/Tolga Akmen

Τζόναθαν Μέιτζορς: Τι είπε που αντικαταστάθηκε από τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. - Το σχόλιο του ηθοποιού στο TMZ

Την πρώτη του αντίδραση στην επιλογή του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ως Doctor Doom μοιράστηκε ο Τζόναθαν Μέιτζορς, αφού αρχικά ήταν προγραμματισμένο ο ίδιος να υποδυθεί τον Kang the Conqueror, τον μεγάλο κακό των επόμενων δύο «Avengers».

Να θυμίσουμε πως στο Comic-Con που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο 59χρονος Ντάουνι ανακοινώθηκε ότι θα ενσαρκώσει τον Doctor Doom, που θα είναι πια ο νέος κακός στις επόμενες ταινίες, «Avengers: Doomsday» (2026 ) και «Avengers: Secret Wars» (2027). Έτσι, ουσιαστικά, ο Doctor Doom θα αντικαταστήσει τον Kang the Conqueror ως ο main villain στο franchise ταινιών. Τον Kang υποδυόταν ο Τζόναθαν Μέιτζορς, ο οποίος απολύθηκε από τη Marvel στο τέλος του περασμένου έτους, αφότου κρίθηκε ένοχος για επίθεση και παρενόχληση της πρώην συντρόφου του, αλλά δεν του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης.

Jonathan Majors Bummed Over Robert Downey Jr's Marvel Villain Casting | TMZ

Ο Μέιτζορς, λοιπόν, ρωτήθηκε για τον καινούργιο ρόλο του Ντάουνι Τζ. και ήταν ξεκάθαρος. Ειδικότερα, είπε στον δημοσιογράφο ότι είναι «συντετριμμένος» για το γεγονός ότι ο Ντάουνι τον αντικαθιστά.

«Είμαι συντετριμμένος. Γίνεται να μην είμαι; Αγαπώ τον Kang. Αλλά ο Doctor Doom είναι τρομερός», πρόσθεσε.

Να θυμίσουμε πως ο Μέιτζορς έπαιξε τον διάσημο χαρακτήρα στο «Ant-Man and the Wasp: Quantumania» και στις δύο σεζόν της σειράς «Loki».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.