Κινηματογραφος

Τζέιμς ΜακΑβόι: Είμαι πάντα πρόθυμος να συμμετέχω στις ταινίες Marvel

Τι είπε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει ως Τσαρλς Ξαβιέ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τζέιμς ΜακΑβόι: Είναι πάντα πρόθυμος να συμμετέχει στις ταινίες Marvel - Τι είπε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει ως Τσαρλς Ξαβιέ

Ο Τζέιμς ΜάκΑβοϊ, ο οποίος έχει υποδυθεί τον καθηγητή X από την επανεκκίνηση του franchise των X-Men από την 20th Century Studios το 2011 με την ταινία «X-Men: First Class», δήλωσε στο Variety ότι «πάντα θα τον ενδιαφέρει» να υποδυθεί ξανά τον καθηγητή.

«Πάντα έλεγα ότι, αν υπάρχει ένας καλός ρόλος, αν υπάρχει μια καλή ευκαιρία να αφηγηθώ μια καλή ιστορία, πάντα θα ενδιαφέρομαι γι' αυτό, ανεξάρτητα από το αν είναι κάτι που έχω ξανακάνει ή κάτι εντελώς καινούργιο», δήλωσε ο ΜάκΑβοϊ. «Αν υπάρχει καλό υλικό, είμαι πάντα έτοιμος να ανταποκριθώ. Είμαι πάντα έτοιμος. Πάντα έτοιμος! Πρέπει να είναι καλό και πρέπει να θέλουν να το κάνουν, οπότε όλα είναι υποθετικά».

Ο ΜάκΑβοϊ εξέφρασε το ενδιαφέρον του να υποδυθεί τον Charles Xavier. Η ερώτηση του τέθηκε όταν τον ρώτησαν αν έχει δει το τελευταίο «Deadpool & Wolverine» της Marvel με πρωταγωνιστές τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman.

Αν και ο ηθοποιός ομολόγησε ότι δεν το είχε δει ακόμα, ήξερε ότι θα εμφανιζόταν στους τίτλους της ταινίας και ότι δεν υπήρχε περίπτωση να εμφανιστεί στην ταινία.

«Το ξέρω, το ξέρω! Ήξερα ότι θα ήμουν στους τίτλους τέλους. Το απαίτησα. Όχι, πλάκα κάνω», είπε. Όταν ρωτήθηκε αν είχε ποτέ σχέδια να εμφανιστεί στο «Deadpool & Wolverine», ο ηθοποιός είπε: «Όχι, όχι, όχι, όχι, όχι. Όχι, αυτό δεν ισχύει. Δεν το νομίζω. Είναι ξεκάθαρο ότι πέταξαν αυτή την ιδέα από το παράθυρο πριν με καλέσουν, οπότε όχι».