Κινηματογραφος

Deadpool & Wolverine: Ποια είναι η Dogpool;

Αφού κέρδισε τον τίτλο του πιο άσχημου σκύλου, την εντόπισαν οι δημιουργοί των ταινιών «Deadpool & Wolverine» και την έκαναν πρωταγωνίστρια

Αναστασία Στουπάκη
Αναστασία Στουπάκη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Deadpool & Wolverine: Ποια είναι η Dogpool;
© Marvel

Dogpool: «Ο πιο άσχημος σκύλος της Βρετανίας» πρωταγωνιστεί στη μπλοκμπάστερ ταινία «Deadpool & Wolverine»

Στην νέα ταινία των «Deadpool & Wolverine» της Marvel Studios πέρα από ένα δυνατό καστ, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman, έχουμε και μια νέα ηρωίδα στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, τετράποδο με γούνινη ουρά αυτή τη φορά: την Μαίρη Πόπινς ή αλλιώς Dogpool.

Dogpool: Η νέα πρωταγωνίστρια του «Deadpool & Wolverine»

Η Peggy, μια μίξη pug και κινέζικου λοφιοφόρου, (κρέστιντ) είναι έξι ετών και μέλος μιας οικογένειας από το Ανατολικό Γιορκσάιρ, των Middleton. Η Holly Middleton είδε για πρώτη φορά την Peggy σε μια αγγελία υιοθεσίας και την ερωτεύτηκε ακαριαία. Ήταν τότε 6 μηνών, το μικρότερο και τελευταίο κουτάβι της γέννας, και όλα τα αδέλφια της είχαν ήδη υιοθετηθεί. Όμως εκείνη κανείς δεν ήθελε να την υιοθετήσει εξαιτίας της «αντισυμβατικής» της εμφάνισης, ένα σκυλί χωρίς τρίχες με εξαίρεση μια τούφα στο κεφάλι και με μια τεράστια γλώσσα που βγαίνει από το στόμα της.

Στα τέλη του 2022, η Holly δήλωσε την Peggy στον διαγωνισμό «Ο πιο άσχημος σκύλος της Βρετανίας» και κέρδισε το βραβείο! Παρόλο που είναι πανέμορφη στα μάτια τους, οι Middleton καταλαβαίνουν ότι η εμφάνισή της μπορεί να είναι απωθητική σε κάποιους, αλλά προφανώς αυτό δεν τους πειράζει. Όταν κέρδισε το διαγωνισμό μάλιστα, εμφανίστηκε στην εθνική τηλεόραση σε εκπομπές όπως το BBC Breakfast, το ThisMorning του ITV και το BBC Radio Five Live.

Παρόλο που η οικογένεια πάντα θεωρούσε την Peggy αστέρι καθώς είχε ταλέντο στο να στρέφει την προσοχή όλων πάνω της, δεν φαντάζονταν ποτέ ότι θα αποκτούσε τέτοια αναγνωρισιμότητα. Όταν κέρδισε τον τίτλο του πιο άσχημου σκύλου έγινε ευρέως γνωστή και έτσι την εντόπισαν οι δημιουργοί της ταινίας ‘’Deadpool & Wolverine’’ και τους πρότειναν να γίνει «ηθοποιός» σε ταινία τους. Εκείνη την περίοδο οι ιδιοκτήτες της δεν είχαν ιδέα σε ποια ταινία θα έπαιζε ή αν πέραν της αδιαμφισβήτητης τσαχπινιάς της είχε και το απαραίτητο ταλέντο. Παρά το γεγονός ότι αρκετοί υποψήφιοι σκύλοι είχαν περάσει από οντισιόν για το ρόλο, η Peggy άγγιξε τις καρδιές των δημιουργών της ταινίας και ιδιαίτερα του Ryan Reynolds, ο οποίος ισχυρίστηκε σε συνέντευξή του ότι η Peggy τον ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά! «Το πραγματικό της όνομα είναι Peggy» είπε στη συνέντευξη «και κέρδισε το βραβείο για τον πιο άσχημο σκύλο της Βρετανίας. Ο λόγος για τον οποίο ήμουν μεγάλος υποστηρικτής της ήταν επειδή αισθάνεται σαν την ανθρώπινη έκδοση του Wade Wilson (Deadpool)».

Η Jules Tottman, επικεφαλής εκπαιδεύτρια ζώων στα γυρίσματα, είναι γνωστή για τη φιλοζωία της. Σε ταινίες που δούλεψε στο παρελθόν βοηθούσε ζώα από καταφύγια. Στα στα 10 χρόνια των γυρισμάτων για τις ταινίες του Χάρι Πότερ για παράδειγμα, κατάφερε να διασώσει δέκα Napolitan Mastiff. Όταν τελείωσαν τα γυρίσματα η ίδια κράτησε κάποια από τα σκυλιά ενώ για τα υπόλοιπα έψαξε να βρει οικογένειες να τα υιοθετήσουν.

Ποιος να το φανταζόταν όμως ότι η Peggy θα γινόταν σταρ του σινεμά; Στην αρχή ήταν επιφυλακτική με όλους αλλά στην συνέχεια κατέληξε να αποζητά χάδια και λιχουδιές από όλο το συνεργείο. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης της έπρεπε να τρέχει με ενθουσιασμό στην αγκαλιά του Ryan και να τον γεμίζει με φιλιά. Δεν τα πήγε και άσχημα!

Μετά το τέλος των γυρισμάτων, η τετράποδη πρωταγωνίστρια του ‘’Deadpool & Wolverine’’ επέστρεψε στην καθημερινότητα της με την αγαπημένη της οικογένεια. Οι Middleton μετά την επιτυχία της δεν μπορούσαν να μην φτιάξουν μια σελίδα στο Instagram όπου οι fans της μπορούν να βλέπουν την αγαπημένη τους Dogpool.

Το Deadpool & Wolverine παίζεται στις αίθουσες αυτή την περίοδο και μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι ξεχωρίζει!

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα για τη μητέρα μου
Όλα για την Μητέρα μου: Το κορυφαίο φιλμ του Πέδρο Αλμοδόβαρ

Ο ισπανός σκηνοθέτης τιμά αγαπημένα φιλμ του κλασικού Χόλιγουντ και ταυτόχρονα ξετυλίγει την προσφιλή θεματολογία του, βάζοντας ξανά σε περίοπτη θέση τις αγαπημένες του γυναίκες

Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;
Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;

Με ταινίες, πάρτι, παιχνίδια μυστηρίου, λέσχη ανάγνωσης καιγιόγκα ή μήπως με άριες και θέα στην Ακρόπολη; Την Κυριακή που έχει ολόγιομο φεγγάρι, στο ΚΠΙΣΝ και το Μουσείο Μαρία Κάλλας προτάσειςυπάρχουν (και δωρεάν)

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.