Κινηματογραφος

Ο Τομ Κρουζ τιμήθηκε με το παράσημο «Λεγεώνα της Τιμής» στο Παρίσι

Ο λόγος που έλαβε τη σπουδαία τιμή ο ηθοποιός - Ποιοι έχουν λάβει το αντίστοιχο παράσημο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Τομ Κρουζ τιμήθηκε με το παράσημο «Λεγεώνας της Τιμής» στο Παρίσι
Ο Τομ Κρουζ τιμήθηκε με το παράσημο «Λεγεώνας της Τιμής» στο Παρίσι © Rachida Dati/X

Τομ Κρουζ: Τιμήθηκε με παράσημο στο Παρίσι - Ο λόγος που έλαβε τη σπουδαία τιμή ο ηθοποιός - Ποιοι έχουν λάβει το αντίστοιχο παράσημο

Ο Τομ Κρουζ, ο οποίος αυτή τη στιγμή γυρίζει την ταινία «Mission: Impossible - Dead Reckoning Part Two» στην Ευρώπη, ανακηρύχθηκε «Λεγεώνας της Τιμής» από την υπουργό Πολιτισμού της Γαλλίας Ρασιντά Ντατί στο Παρίσι.

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Τομ Κρουζ έλαβε ένα από τα πιο διάσημα παράσημα της Γαλλίας, ακολουθώντας τα βήματα γνωστών καλλιτεχνών, ηθοποιών και κινηματογραφιστών όπως ο Robert Redford, ο Martin Scorsese και ο Clint Eastwood.

Ο Τομ Κρουζ τιμήθηκε με παράσημο στο Παρίσι από την υπουργού Πολιτισμού Ρασιντά Ντατί

 Όπως αναφέρει το Variety, το παράσημο αυτό απονέμεται σε προσωπικότητες που διακρίνονται για το δημιουργικό τους έργο στον καλλιτεχνικό ή λογοτεχνικό τομέα ή για τη συμβολή τους στην ανάδειξη των Τεχνών και των Γραμμάτων στη Γαλλία και σε όλο τον κόσμο».

Όπως γράφει η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», ο Αμερικανός ηθοποιός ανέδειξε την «Πόλη του Φωτός» στα γυρίσματα της έκτης ταινίας «Mission Impossible» (Επικίνδυνη Αποστολή) που έγιναν πριν από επτά χρόνια με την Γαλλίδα υπουργό να τον επιβραβεύει αφού προώθησε την πατρίδα της με τον καλύτερο τρόπο στο εξωτερικό.

Η Ρασιντά Ντατί, η οποία διορίστηκε υπουργός Πολιτισμού τον Ιανουάριο από τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, δημοσίευσε μια φωτογραφία της στην οποία ποζάρει με τον Κρουζ, ο οποίος φοράει το μετάλλιό του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα για τη μητέρα μου
Όλα για την Μητέρα μου: Το κορυφαίο φιλμ του Πέδρο Αλμοδόβαρ

Ο ισπανός σκηνοθέτης τιμά αγαπημένα φιλμ του κλασικού Χόλιγουντ και ταυτόχρονα ξετυλίγει την προσφιλή θεματολογία του, βάζοντας ξανά σε περίοπτη θέση τις αγαπημένες του γυναίκες

Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;
Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;

Με ταινίες, πάρτι, παιχνίδια μυστηρίου, λέσχη ανάγνωσης καιγιόγκα ή μήπως με άριες και θέα στην Ακρόπολη; Την Κυριακή που έχει ολόγιομο φεγγάρι, στο ΚΠΙΣΝ και το Μουσείο Μαρία Κάλλας προτάσειςυπάρχουν (και δωρεάν)

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.