Κινηματογραφος

«Η πρώτη μας αποστολή»: Ο Πέδρο Πασκάλ μοιράστηκε στιγμιότυπα του «Fantastic Four»

Το πρωταγωνιστικό καστ της νέας ταινίας της Marvel σε κοινή φωτογραφία

Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πέδρο Πασκάλ: Πρώτα στιγμιότυπα από τους «Fantastic Four» της Marvel - Το πρωταγωνιστικό καστ της πολυαναμενόμενης ταινίας. 

Ο Πέδρο Πασκάλ έδωσε τις πρώτες εικόνες από το πρωταγωνιστικό καστ της ταινίας «The Fantastic Four» της Marvel.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Πέδρο Πασκάλ κοινοποίησε στιγμιότυπα με τους συμπρωταγωνιστές του και τα συνόδευσε γράφοντας στη λεζάντα την φράση: «η πρώτη μας αποστολή».

«Fantastic Four»: Ο Πέδρο Πασκάλ μοιράστηκε στιγμιότυπα

Στη φωτογραφία διακρίνονται ο διάσημος ηθοποιός και πρωταγωνιστής του «The Last of Us», ο οποίος θα υποδυθεί τον Reed Richards/Mister Fantastic, η Βανέσα Κίρμπι στον ρόλο της Sue Storm/Invisible Woman, ο Εμπον Μος-Μπάκραχ στον ρόλο του Ben Grimm/The Thing και ο Τζόζεφ Κουίν ως Johnny Storm/Human Torch.

Στο καστ της ταινίας περιλαμβάνονται επίσης η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα και Emmy Τζούλια Γκάρνερ και ο Πολ Γουόλτερ Χάουζερ.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Ματ Σάκμαν σε σενάριο των Τζος Φρίντμαν, Τζεφ Κάπλαν και Ιαν Σπρίνγκερ.

Ο επικεφαλής των Marvel Studios, Κέβιν Φέιγκ αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι η ταινία θα διαδραματίζεται σε ένα εναλλακτικό σύμπαν τη δεκαετία του ’60.

Θρυλικοί πυλώνες του σύμπαντος της Marvel

«Ο σκηνοθέτης μας, Ματ Σάκμαν έχει ήδη μετακομίσει στο Λονδίνο και ξεκινάμε τα γυρίσματα στα τέλη Ιουλίου. Πλάκα έχει, ξεκινάμε τα γυρίσματα τη Δευτέρα μετά το Comic-Con», δήλωσε στο Official Marvel Podcast και συμπλήρωσε.

«Είμαι ενθουσιασμένος γιατί αυτοί οι χαρακτήρες είναι βασικοί, είναι θρυλικοί πυλώνες του σύμπαντος της Marvel, με τους οποίους δεν είχαμε ποτέ την ευκαιρία να ασχοληθούμε ή να εξερευνήσουμε... με τον τρόπο που κάνουμε αυτή την ταινία. Επομένως, είμαι πολύ χαρούμενος».

Σύμφωνα με το Deadline, η οικογένεια υπερηρώων της Marvel αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 25 Ιουλίου του 2025.