Κινηματογραφος

Metallica: O James Hetfield κλέβει την παράσταση ως σερίφης στο θρίλερ «The Thicket»

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer

Μπάμπης Καλογιάννης
Μπάμπης Καλογιάννης
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζέιμς Χέτφιλντ: «The Thicket»
Τζέιμς Χέτφιλντ: «The Thicket»

Τζέιμς Χέτφιλντ: Δείτε το τρέιλερ τις νέας ταινίας «The Thicket» όπου συμμετέχει

Ήταν πριν από ένα μήνα όταν η πλατφόρμα Tubi Films (μη διαθέσιμη στην Ελλάδα) ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες από το νέο της film «The Thicket». Σε αυτές ξεχώριζε η φιγούρα του Τζέιμς Χέτφιλντ των Metallica ως σερίφη, ενώ μαζί του στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Peter Dinklage, ο αγαπημένος Tyrion Lannister του Game of Thrones, καθώς και η Juliette Lewis, γνωστή από τη συμμετοχή της στο «Natural Born Killers». Ο Dinklage υποδύεται έναν bounty hunter, ο οποίος ηγείται ενός γκρουπ ανθρώπων του περιθωρίου, στην προσπάθεια τους να σώσουν ένα κορίτσι το οποίο έχει απαγάγει η Lewis. Πλέον η Tubi Films έχει κάνει διαθέσιμο και το trailer του «The Thicket», με τον Τζέιμς Χέτφιλντ να συμμετέχει σε μία από τις πολλές οπλομαχίες της ταινίας.

Το φιλμ γυρίστηκε στο Calgary, στην επαρχία Alberta του Καναδά, με την πόλη να είναι γνωστή από τη διοργάνωση των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 1988. Το σενάριο βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Joe R. Lansdale, που εκδόθηκε το 2013 και είναι η 6η συνολικά δουλειά του συγγραφέα που μεταφέρεται στους κινηματογράφους ή την τηλεόραση. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Elliott Lester, ο οποίος έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τους Jason Statham και Arnold Schwarzenegger στις ταινίες Blitz (2011) και Aftermath (2017) αντίστοιχα.

Δείτε εδώ το τρέιλερ του «The Thicket»

The Thicket | Official Trailer | A Tubi Original

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζέιμς Χέτφιλντ δοκιμάζει τις υποκριτικές του ικανότητες. Στο φιλμ «Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile», ο frontman των Metallica υποδύθηκε έναν αστυνομικό, με τον πρωταγωνιστή Zac Efron να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την ερμηνεία. Η ταινία του 2019 αποτελεί το χρονικό των εγκλημάτων του διαβόητου serial killer, Ted Bundy.

Όσον αφορά το «The Thicket», ο Elliott Lester ήταν σαφής ως προς την επιθυμία του για τη συμμετοχή του Τζέιμς Χέτφιλντ στη ταινία, έχοντας το όνομα σε περίοπτη θέση στα credits, όπως φαίνεται και από το trailer. Μιλώντας στο περιοδικό Collider, ο σκηνοθέτης δήλωσε σχετικά:

«Η συμμετοχή του Τζέιμς Χέτφιλντ στο "The Thicket" είναι μια ιστορία που σχεδόν ταυτίζεται με το πεπρωμένο. Σε ένα όνειρο μου είχα μια ξεκάθαρη εικόνα του James στην ταινία. Είναι ένας θεός του ροκ που εκφράζει μια ωμή ποιητικότητα, η οποία και ταιριάζει απόλυτα με τον χαρακτήρα που οραματιστήκαμε. Από εκείνο το σημείο, εγώ κι ο Peter Dinklage ήμασταν αμείλικτοι ως προς την επιδίωξη μας. Προσεγγίσαμε τον manager του, κοινούς φίλους, όποιον μπορούσε να μας βοηθήσει. Μέχρι που μας βοήθησε ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος του "Anvil! The Story of Anvil", Sacha Gervasi, ο οποίος σχετίζεται μαζί του. Του στείλαμε το σενάριο και προς ευχαρίστηση μας, μέσα σε λίγες μέρες απάντησε ότι ενδιαφέρεται, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στη συνάντηση που ακολούθησε».

The Thicket
The Thicket

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα για τη μητέρα μου
Όλα για την Μητέρα μου: Το κορυφαίο φιλμ του Πέδρο Αλμοδόβαρ

Ο ισπανός σκηνοθέτης τιμά αγαπημένα φιλμ του κλασικού Χόλιγουντ και ταυτόχρονα ξετυλίγει την προσφιλή θεματολογία του, βάζοντας ξανά σε περίοπτη θέση τις αγαπημένες του γυναίκες

Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;
Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;

Με ταινίες, πάρτι, παιχνίδια μυστηρίου, λέσχη ανάγνωσης καιγιόγκα ή μήπως με άριες και θέα στην Ακρόπολη; Την Κυριακή που έχει ολόγιομο φεγγάρι, στο ΚΠΙΣΝ και το Μουσείο Μαρία Κάλλας προτάσειςυπάρχουν (και δωρεάν)

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.