Κινηματογραφος

Lady Gaga και Joaquin Phoenix δημιουργούν το απόλυτο χάος στο sequel του Joker «Folie à Deux»

To επίσημο τρέιλερ της Warner Bros

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Joker: Folie à Deux»: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες των Χοακίν Φίνιξ και Lady Gaga από το πολυαναμενόμενο σίκουελ.
Χοακίν Φίνιξ και Lady Gaga στο «Joker: Folie à Deux» © Instagram/Todd Philips

«Joker»: Lady Gaga και Joaquin Phoenix δημιουργούν χάος στο sequel «Folie à Deux»

Ο Joaquin Phoenix και η Lady Gaga προκαλούν χάος ως Joker και Harley Quinn στο τελευταίο τρέιλερ για το «Joker» της Warner Bros. και της DC: Folie à Deux», τη συνέχεια της ταινίας του 2019.

Το «Joker» θα βγει στις αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου 2024, μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, όπου η πρώτη ταινία κέρδισε τον Χρυσό Λέοντα το 2019.

Η πρώτη ταινία «Joker», που αποτέλεσε τόσο κριτική όσο και εμπορική επιτυχία, ήταν υποψήφια για 11 Όσκαρ, με τον πρωταγωνιστή Joaquin Phoenix να κερδίζει το βραβείο καλύτερου ηθοποιού και την Hildur Guðnadóttir για την πρωτότυπη μουσική. Έγινε η ταινία με τα υψηλότερα έσοδα στην ιστορία με κατηγορία R-rated. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ταινία θα διαδραματίζεται κυρίως στο Άσυλο του Άρκαμ.

Ο Τοντ Φίλιπς επιστρέφει ως σκηνοθέτης του «Joker: Folie à Deux». Έγραψε το σενάριο μαζί με τον Σκοτ Σίλβερ και είναι παραγωγός της ταινίας μαζί με τον Μπράντλεϊ Κούπερ.

Joker: Folie À Deux | Official Trailer

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;
Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;

Με ταινίες, πάρτι, παιχνίδια μυστηρίου, λέσχη ανάγνωσης καιγιόγκα ή μήπως με άριες και θέα στην Ακρόπολη; Την Κυριακή που έχει ολόγιομο φεγγάρι, στο ΚΠΙΣΝ και το Μουσείο Μαρία Κάλλας προτάσειςυπάρχουν (και δωρεάν)

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.