Κινηματογραφος

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ θα ενσαρκώσει τον διάσημο πρωταθλητή του πινγκ πονγκ Μάρτι Ράισμαν

Έρχεται σύντομα η νέα παραγωγή της A24 - Ποιος ήταν ο «μάγος της επιτραπέζιας αντισφαίρισης»

Newsroom
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τιμοτέ Σαλαμέ: Θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία για τον διάσημο πρωταθλητή του πινγκ πονγκ, Μάρτι Ράισμαν - Σε σκηνοθεσία του Τζος Σαφντί και παραγωγή της A24.

O Γαλλοαμερικανός σταρ Τιμοτέ Σαλαμέ θα πρωταγωνιστήσει και παράλληλα θα είναι ένας από τους παραγωγούς στο «Marty Supreme», μια πρωτότυπη ταινία του Τζος Σαφντί και της A24.

Σύμφωνα με το Variety, η νέα ταινία του Τιμοτέ Σαλαμέ  θα είναι εμπνευσμένη από τον θρυλικό πρωταθλητή του πινγκ πονγκ, Μάρτι Ράισμαν.

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ ως πρωταθλητής του πινγκ πονγκ στο «Marty Supreme»

Το σενάριο της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Τιμοτέ Σαλαμέ υπογράφουν ο σκηνοθέτης και ο Ρόναλντ Μπρόνστεϊν, οι οποίοι θα μοιραστούν επίσης την παραγωγή μαζί με τους Έλι Μπους και Άντονι Καταγάς.

Η A24 επιβεβαίωσε την είδηση σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δίνοντας την υπόσχεση ότι «έρχεται σύντομα».

Ο «μάγος του πινγκ πονγκ» κατέκτησε 22 τίτλους από το 1946 έως το 2002

Ο «μάγος της επιτραπέζιας αντισφαίρισης» όπως ήταν γνωστός ο Μάρτι Ράισμαν, είχε κατακτήσει 22 τίτλους στο πινγκ πονγκ από το 1946 έως το 2002, κερδίζοντας πέντε χάλκινα μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Πέθανε το 2012.

Πρώτη ταινία του Σαφντί μετά το «Uncut Gems»

Το «Marty Supreme» σηματοδοτεί την πρώτη ταινία του Σαφντί στην καρέκλα του σκηνοθέτη μετά το «Uncut Gems» και την πρώτη του σόλο σκηνοθετική προσπάθεια χωρίς τον αδελφό του Μπεν μετά το ντεμπούτο του, «The Pleasure of Being Robbed» του 2008.