Κινηματογραφος

Σάνεν Ντόχερτι: Το μήνυμα του Τζέισον Πρίστλεϊ

Ήταν τα δίδυμα τηλεοπτικά αδέλφια της σειράς «Beverly Hills, 90210»

Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σάνεν Ντόχερτι: Το μήνυμα του Τζεισον Πρίστλεϊ

Οι συμπρωταγωνιστές της στη θρυλική σειρά «Beverly Hills, 90210» θέλησαν να αποχαιρετίσουν την Σάνεν Ντοχερτι με τον δικό τους τρόπο.

Ο Τζέισον Πρίστλεϊ έκανε μία ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, εκφράζοντας τη θλίψη του για τον θάνατο της Σάνεν Ντοχερτι. «Σοκαρισμένος και λυπημένος που έμαθα για τον θάνατο της φίλης μου Σάνεν. Ηταν δύναμη της φύσης και θα μου λείψει. Στέλνω αγάπη και φως στην οικογένειά της σε αυτές τις σκοτεινές στιγμές» έγραψε κάτω από μια κοινή τους φωτογραφία.

Η Σάνεν Ντόχερτι, γνωστή για τους ρόλους της στην εξαιρετικά δημοφιλή σειρά «Beverly Hills, 90210» και στη σειρά φαντασίας «Charmed», πέθανε αφού είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού το 2015. Ήταν 53 ετών.

«Με βαριά καρδιά επιβεβαιώνω τον θάνατο της ηθοποιού Σάνεν Ντόχερτι. Το Σάββατο, 13 Ιουλίου, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο μετά από πολλά χρόνια μάχης με την ασθένεια», δήλωσε στο People η δημοσιογράφος Leslie Sloane.

Η Ντόχερτι έγινε διάσημη το 1990 ως Brenda Walsh στο «Beverly Hills, 90210» του Fox. Μαζί με τον δίδυμο αδελφό της Μπράντον, τον οποίο υποδυόταν ο Τζέισον Πρίστλι, οι Γουόλς ήταν η κλασική οικογένεια που έμοιαζε «ψάρι έξω από το νερό» που είχε πρόσφατα μετακομίσει από τη Μινεσότα στο Μπέβερλι Χιλς και απορούσε συνεχώς με τα καμώματα των πλουσιόπαιδων του Λος Άντζελες.