Κινηματογραφος

H Αλίσα Μιλάνο μίλησε για τον θάνατο της «άσπονδης» φίλης της Σάνεν Ντόχερτι

Οι δυο τους συμπρωταγωνίστησαν στην σειρά «Charmed»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Αλίσα Μιλάνο μίλησε για τον θάνατο της «άσπονδης» φίλης της Σάνεν Ντόχερτι
© Keystone/Hulton Archive/Getty Images/Ideal Image

Σάνεν Ντόχερτι: Δήλωση της Αλίσα Μιλάνο για τον θάνατο της

Η Alyssa Milano απέτισε φόρο τιμής στη Σάνεν Ντόχερτι μετά το θάνατο της άλλοτε συμπρωταγωνίστριας της στην σειρά «Charmed».

«Δεν είναι μυστικό ότι η Σάνεν Ντόχερτι και εγώ είχαμε μια περίπλοκη σχέση, αλλά στο βάθος ήταν κάποια που σεβόμουν βαθιά και  έτρεφα δέος», είπε η Milano για τη συμπρωταγωνίστριά της στο «Charmed» σε δήλωσή της στην εφημερίδα The Post την Κυριακή.

«Ήταν μια ταλαντούχα ηθοποιός, που αγαπήθηκε από πολλούς και ο κόσμος είναι λιγότερος χωρίς αυτήν. Τα συλλυπητήριά μου σε όλους όσοι την αγαπούσαν», προστίθεται στη δήλωση.

Η πρωταγωνίστρια του "Who's The Boss?" μίλησε για τις κατηγορίες περί τοξικότητας καστ του «Charmed» στο MegaCon Orlando τον Φεβρουάριο. «Είμαι λυπημένη που μια σειρά που σήμαινε τόσα πολλά για τόσους πολλούς ανθρώπους αμαυρώθηκε από μια τοξικότητα που εξακολουθεί μέχρι σήμερα, σχεδόν ένα τέταρτο του αιώνα μετά, να συμβαίνει», είπε. «Λυπάμαι που οι άνθρωποι δεν μπορούν να το ξεπεράσουν. Λυπάμαι που όλοι μας δεν μπορούμε απλώς να γιορτάσουμε την επιτυχία μιας σειράς που σήμαινε τόσα πολλά για όλους μας».

Η Milano μοιράστηκε τότε μια πολύ μεγαλύτερη δήλωση στο Instagram, λέγοντας ότι ποτέ δεν είχε τη δύναμη να απολύσει κανέναν.

«Τα πάντα ήταν καταγεγραμμένα», υποστήριξε για την εποχή που βρισκόταν στο πλατό. «Υπήρχε ένας επαγγελματίας διαμεσολαβητής (μου είπαν ότι η Holly και η Shannen δεν θα συμμετείχαν σε καμία διαμεσολάβηση) και ένας παραγωγός/παιδοκόμος στα γυρίσματα, οι οποίοι και οι δύο είχαν προσέλθει για να διερευνήσουν όλες τις καταγγελίες».

Πηγή: NY Post

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.