Κινηματογραφος

Μονομάχος ΙΙ: Πολ Μεσκάλ εναντίον Πέδρο Πασκάλ - Κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer

Η Paramount Pictures παρουσίασε το επικό πρώτο τρέιλερ - Πότε θα κάνει πρεμιέρα

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μονομάχος ΙΙ: Σε κυκλοφορία του πρώτο τρέιλερ -  Πότε θα κάνει πρεμιέρα

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο τρέιλερ του «Μονομάχου ΙΙ» σε σκηνοθεσία Ρίντλεϊ Σκότ, που αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους το ερχόμενο φθινόπωρο με την εμβληματική ταινία συνεχίζει το επικό ταξίδι της εξουσίας που διαδραματίζεται στην Αρχαία Ρώμη.

Ήρθε η ώρα για πολλές μάχες στην αρένα καθώς η Paramount Pictures παρουσίασε το πρώτο τρέιλερ για το «Μονομάχο 2» του Ρίντλεϊ Σκοτ , με τους Πολ Μεσκάλ, Ντένζελ Γουάσινγκτον και Πέδρο Πασκάλ.

Μονομάχος ΙΙ: Πολ Μεσκάλ εναντίον Πέδρο Πασκάλ

Στην πολυαναμενόμενη επική συνέχεια ο Μεσκάλ υποδύεται τον Λεύκιο, το γιο της Λουκίλλας (Κόνι Νίλσεν) και ανιψιό του Κομμόδου, τον οποίο υποδύθηκε ο Χοακίν Φίνιξ στην αρχική ταινία.

Το σενάριο υπογράφει ο Ντέιβιντ Σκάρπα βασισμένο σε μία ιστορία που δημιούργησε μαζί με τον Πίτερ Κρεγκ και διαδραματίζεται 20 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας.

Το καστ συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι Φρεντ Χέτσινγκερ, Λάιορ Ραζ, Τζόζεφ Κουίν και Ντέρεκ Τζάκομπι.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, το σίκουελ ακολουθεί τον Λεύκιο «να ζει ειρηνικά με την οικογένειά του στη Νουμιδία. Όμως η εισβολή του στρατηγού Μάρκου Ακάκιου (Πασκάλ) στην πόλη αναγκάζει τον Λεύκιο να γίνει σκλάβος. Εμπνευσμένος από τον Μάξιμο του Ράσελ Κρόου, ο Λεύκιος αποφασίζει να γίνει μονομάχος και να αμφισβητήσει την εξουσία των αυτοκρατόρων Καρακάλλα (Χέτσινγκερ) και Γέτα (Κουίν).

Η πολυαναμενόμενη συνέχεια θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου, όπως αναφέρει το Deadline.