Κινηματογραφος

Στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «F1» - Ο Μπραντ Πιτ σε ρόλο πιλότου

Γυρισμένη στο πραγματικό κόσμο της Formula 1 - Από τον σκηνοθέτη του «Top Gun: Maverick»

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«F1»: Ντεμπούτο για το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Μπραντ Πιτ - Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός υποδύεται βετεράνο οδηγό της Formula 1.
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Μπραντ Πιτ, «F1» © Apple Studios

«F1»: Ντεμπούτο για το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Μπραντ Πιτ - Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός υποδύεται βετεράνο οδηγό της Formula 1.

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «F1» με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ έρχεται στη δημοσιότητα.

Το τρέιλερ της πολυσυζητημένης νέας ταινίας του Μπραντ Πιτ, με τίτλο «F1», μοιράστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Apple Original Films και ο επίσημος λογαριασμός της Formula 1, λίγη ώρα πριν ξεκινήσει το Grand Prix του θρυλικού Σίλβερστοουν την Κυριακή (07.07).

F1 | Official Teaser

«F1»: Πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Μπραντ Πιτ

Υπό τους ήχους του «We Will Rock You» των Queen και με ένα γρήγορο μοντάζ στις πίστες του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η φιλόδοξη παραγωγή της Apple Original Films υπόσχεται εντυπωσιακό θέαμα και άφθονη δράση.

Πρόκειται για μια τεράστια παραγωγή, με δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι ο προϋπολογισμός έχει ξεπεράσει τα 300 εκατομμύρια δολάρια.

Σε σενάριο Έχρεν Κρούγκερ, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός υποδύεται έναν πρώην οδηγό της F1, ο οποίος επιστρέφει στην ενεργό δράση για να βοηθήσει τον Τζόσουα Πιρς, ένα νέο ταλέντο, να ενταχθεί στην ομάδα APXGP.

«F1»: Ντεμπούτο για το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Μπραντ Πιτ - Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός υποδύεται βετεράνο οδηγό της Formula 1.
Ο προϋπολογισμός της φιλόδοξης κινηματογραφικής παραγωγής έχει ξεπεράσει τα 300 εκατομμύρια δολάρια © Apple Studios

Στο πλάι του Μπραντ Πιτ, ο Βρετανο-Νιγηριανός ηθοποιός Ντάμσον Ίντρις, ο Οσκαρικός Χαβιέ Μπαρδέμ, καθώς και οι Κέρι Κόντον, Τομπάιας Μένζις, Σάρα Νάιλς, Κιμ Μπόντνια, αλλά και ο Βελγο-Ολλανδός οδηγός Μαξ Φερστάπεν.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τζόζεφ Κοσίνσκι του «Top Gun: Maverick», ενώ ο Μπραντ Πιτ έχει αναλάβει και μέρος της παραγωγής, μαζί με τον Τζέρι Μπρουκχάιμερ και τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Λιούις Χάμιλτον.

Μια ταινία γυρισμένη στον πραγματικό κόσμο της Formula 1

Ο Μπραντ Πιτ εμφανίζεται στην αρχή του τρέιλερ και ζητάει να του φτιάξουν ένα αυτοκίνητο που να είναι γρήγορο στις στροφές λόγω του ότι οι ανταγωνίστριες ομάδες έχουν αυτοκίνητα που υπερέχουν στις ευθείες. Υπογραμμίζει ότι δεν τον ενδιαφέρει η ασφάλεια προκειμένου να κερδίσει.

Η ταινία γυρίζεται μέσα στον πραγματικό κόσμο της F1, με πολλά από τα γυρίσματα να πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια των φετινών Grand Prix και να συμμετέχουν 10 ομάδες με τους οδηγούς τους.

Μέχρι το τέλος του χρόνου έχουν προγραμματιστεί επίσης γυρίσματα και στους αγώνες της Ουγγαρίας, της Ιταλίας και του Άμπου Ντάμπι, μεταξύ άλλων.

Τη διανομή έχει αναλάβει η Warner Bros. Pictures, με την πρεμιέρα να έχει οριστεί για τις 25 Ιουνίου 2025 και στη Βόρεια Αμερική δύο ημέρες αργότερα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Park your Cinema 2024: Δωρεάν προβολές τον Ιούλιο στο ΚΠΙΣΝ
Park your Cinema: Τον Ιούλιο βλέπουμε ταινίες στο Ξέφωτο εντελώς δωρεάν

Ταινίες για μικρούς και μεγάλους, επιλεγμένες από το Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας και από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, έρχονται στο ΚΠΙΣΝ

Hit Man: Ο άλλος πληρωμένος εκτελεστής του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ
Hit Man: Ο άλλος πληρωμένος εκτελεστής του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ

Ένας καθηγητής δουλεύει κρυφά για την αστυνομία, υποδυόμενος τον πληρωμένο δολοφόνο, όταν μια γυναίκα του τηλεφωνεί για τον βίαιο σύζυγό της εκείνος δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.