Κινηματογραφος

«Υπάρχω»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ με τον Χρήστο Μάστορα στο ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη

Το βίντεο που δημοσίευσε ο τραγουδιστής από τη νέα ταινία με θέμα τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

«Υπάρχω»: Πλάνα από τον Χρήστου Μάστορα ως Στέλιος Καζαντζίδης - Το βίντεο που δημοσίευσε ο τραγουδιστής από τη νέα ταινία με θέμα τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη

Η ταινία «Υπάρχω», η μεγαλύτερη κινηματογραφική παραγωγή της χρονιάς, είναι βασισμένη στη ζωή του θρυλικού Στέλιου Καζαντζίδη με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Μάστορα. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος και το σενάριο η Κατερίνα Μπέη.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην ταινία «Υπάρχω» ενσαρκώνουν οι Χρήστος Μάστορας, Κλέλια Ρένεση, Ασημένια Βουλιώτη, Αγορίτσα Οικονόμου, Δημήτρης Καπουράνης, Άννα Συμεωνίδου. Το κεντρικό καστ συμπληρώνουν οι Γιώργος Καραμίχος, Νίκος Ψαρράς, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιάννης Εγγλέζος, Γιώργος Γάλλος, Μαρία Φιλίππου, Aλέξανδρος Μπουρδούμης, Διαμαντής Καραναστάσης κ.ά.

Το τρέιλερ της ταίνιας «Υπάρχω»

Ο frontman του συγκροτήματος ΜΕΛISSES δημοσίευσε στα social media το πρώτο τρέιλερ της ταινίας, προκαλώντας ενθουσιασμό και θετικές αντιδράσεις.

Στην ταινία θα δούμε τη συγκινητική ιστορία ενός παιδιού μιας οικογένειας προσφύγων του Πόντου, που κατάφερε να επιβιώσει και να μεγαλουργήσει χάρη στο τεράστιο ταλέντο του και κόντρα σε κάθε κοινωνική και προσωπική δυσκολία.

Η ταινία «Υπάρχω», παραγωγή της Tanweer, θα βγει στις αίθουσες στις 19 Δεκεμβρίου