Κινηματογραφος

Κίλιαν Μέρφι: Γίνεται Steve για τη νέα ταινία του Netflix

Έχει αναλάβει και την παραγωγή της ταινίας

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κίλιαν Μέρφι: Γίνεται Steve για τη νέα ταινία του Netflix - Έχει αναλάβει και την παραγωγή της ταινίας

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Κίλιαν Μέρφι θα είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νέα ταινία του Netflix «Steve». Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός έχει αναλάβει την παραγωγή εγκαινιάζοντας την εταιρεία που ίδρυσε με τον επί σειρά ετών συνεργάτη του, Άλαν Μολόνεϊ, «Big Things Films».

Το πρότζεκτ είναι βασισμένο στη νουβέλα «Shy» του Μαξ Πόρτερ, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Αυτή την εβδομάδα, ολοκληρώνονται τα γυρίσματα που ξεκίνησαν τον Μάιο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, στο πλευρό του Κίλιαν Μέρφι βρίσκεται ο Βρετανός ηθοποιός Jay Lycurgo, ο οποίος πρωταγωνίστησε στην σειρά του Netflix, «Half Bad: The Bastard Son & The Devil Himself».

Τι αφορά η νέα ταινία του Κίλιαν Μέρφι στο Netflix

Το «Steve» διαδραματίζεται στα μέσα της δεκαετίας του '90 και παρακολουθεί «τα γεγονότα ενός κομβικού 24ωρου στη ζωή του Steve (Κίλιαν Μέρφι), ενός διευθυντή οικοτροφείου και των μαθητών του με βίαιη και παραβατική συμπεριφορά.

Καθώς ο Steve παλεύει να προστατεύσει το σχολείο από επικείμενο κλείσιμο, αγωνίζεται και για την ψυχική του υγεία. Παράλληλα ο Shy (Lycurgo), ένας ανήσυχος έφηβος ο οποίος βρίσκεται παγιδευμένος ανάμεσα στο παρελθόν και σε αυτό που έρχεται μπροστά του προσπαθεί να συμβιβάσει την εσωτερική του ευαισθησία με την έφεση για αυτοκαταστροφή και βία».

«Η παραγωγή ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα. Έχω χάσει τα λόγια μου. Τι ομάδα! Δεν θα πιστέψετε τι έφτιαξαν αυτοί οι άνθρωποι. Περισσότερα σύντομα...» έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram ο Πόρτερ και μοιράστηκε μία φωτογραφία με τον βραβευμένο ηθοποιό και τον συμπρωταγωνιστή του.

Σύμφωνα με το Deadline, το Netflix έδωσε το πράσινο φως για την ταινία σε συνεργασία με την εταιρεία «Big Things Films», τον Φεβρουάριο έχοντας αναλάβει την διανομή παγκοσμίως.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Τιμ Μίλαντς, με τον οποίο συνεργάστηκε ο Μέρφι στο «Peaky Blinders» και στο «Small Things Like These».