Κινηματογραφος

Πάνω από ένα δισ. δολάρια οι εισπράξεις του «Inside Out 2» - Σε χρόνο ρεκόρ

Θεαματικές επιδόσεις στο box office για το animation της Disney και της Pixar

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Disney - Pixar: Εισπράξεις ρεκόρ για την ταινία «Inside Out 2» - To δημοφιλές animation κατακτά την κινηματογραφική βιομηχανία.
Οι εισπράξεις της ταινίας των Disney και Pixar «Inside Out 2» ανέρχονται σε πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια © Disney/Pixar

Disney - Pixar: Εισπράξεις ρεκόρ για την ταινία «Inside Out 2» - To δημοφιλές animation κατακτά την κινηματογραφική βιομηχανία.

Οι εισπράξεις από τις πωλήσεις εισιτηρίων της ταινίας των Disney και Pixar «Inside Out 2» ανέρχονται σε πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια και αυξάνονται πιο γρήγορα από οποιουδήποτε άλλου φιλμ κινουμένων σχεδίων ποτέ.

Η ταινία της Disney και της Pixar έγινε επίσης η πρώτη του 2024 που έφθασε σε εισπράξεις ρεκόρ.

«Inside Out 2»: Εκπληκτική επιτυχία στο box office

Το «Inside Out 2» ακολουθεί τη 13χρονη Ράιλι, καθώς παίρνει νέα συναισθήματα - Ανησυχία, Ζήλια, Ανία και Νοσταλγία - που έρχονται σε αντίθεση με τα συναισθήματα από την πρώτη ταινία (Χαρά, Λύπη, Φόβο, Θυμό, Αηδία).

Inside Out 2 | Official Trailer

Σε σκηνοθεσία Κέλσι Μαν, στη συνέχεια του κινηματογραφικού φραντσάιζ συμμετέχουν οι Μάγια Χοκ, Άϊο Εντεμπίρι, Αντέλ Εξαρχόπουλος, με την Έιμι Πόλερ και τη Φίλις Σμιθ να επιστρέφουν.

Η ταινία, που κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους στις 14 Ιουνίου στις ΗΠΑ έφτασε τα 151 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις και ξεπέρασε το «Dune: Part 2».

Το Inside Out 2 είναι επίσης η πρώτη ταινία μετά τη «Barbie», που κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούλιο, οι εισπράξεις της οποίας ξεπέρασαν τα 100 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο Σαββατοκύριακο από την έναρξη προβολής στις κινηματογραφικές αίθουσες.

«Η εκπληκτική παγκόσμια επιτυχία της ταινίας δείχνει για άλλη μια φορά ότι το κοινό σε όλο τον κόσμο ανταποκρίνεται σε συναρπαστικές, διασκεδαστικές ταινίες και ότι θέλει να τις απολαύσει στη μεγάλη οθόνη», αναφέρουν στελέχη της Disney.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Hit Man: Ο άλλος πληρωμένος εκτελεστής του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ
Hit Man: Ο άλλος πληρωμένος εκτελεστής του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ

Ένας καθηγητής δουλεύει κρυφά για την αστυνομία, υποδυόμενος τον πληρωμένο δολοφόνο, όταν μια γυναίκα του τηλεφωνεί για τον βίαιο σύζυγό της εκείνος δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.