Κινηματογραφος

Ο Jamie Foxx μιλάει για τη νοσηλεία του: «Όλα ξεκίνησαν με έναν άσχημο πονοκέφαλο»

Ο ηθοποιός είχε χάσει τις αισθήσεις του για 20 συνεχόμενες μέρες

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Jamie Foxx
Ο Jamie Foxx αποκάλυψε ότι είχε χάσει τις αισθήσεις του για 20 συνεχόμενες μέρες © ΕΡΑ/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

Ο Jamie Foxx μιλάει για τη νοσηλεία του: «Όλα ξεκίνησαν με έναν άσχημο πονοκέφαλο»

Τη σιωπή του έσπασε ο ηθοποιός Jamie Foxx σχετικά με την μυστηριώδη περιπέτεια υγείας που πέρασε τον Απρίλιο του 2023 και παρέμεινε για εβδομάδες στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση, ενώ η υγεία του ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη.

Jamie Foxx: Έχασε τις αισθήσεις του για 20 μέρες

Έκτοτε κατάφερε και ξεπέρασε το πρόβλημα, ωστόσο ο Jamie Foxx έχει αφήσει λίγα να διαρρεύσουν για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και τον έστειλαν για εβδομάδες στο νοσοκομείο.

Ο ηθοποιός μίλησε σε θαυμαστές του στο Phoenix λέγοντας πως «όλα ξεκίνησαν με έναν κακό πονοκέφαλο» και όπως είπε ζήτησε από τον γιο του ένα παυσίπονο και ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του για 20 μέρες.

Η αδερφή του και η κόρη του τον πήγαν αμέσως στο νοσοκομείο, με τον γιατρό να λέει πως «κάτι συμβαίνει εκεί πάνω» δείχνοντας το κεφάλι του.  Χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σημείωσε: «Ήμουν “εκτός” για 20 μέρες» και πρόσθεσε πως «δεν θυμάται τίποτα».

Ο ίδιος είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι δεν μπορούσε να «περπατήσει» για μεγάλο διάστημα. Αποκάλυψε επίσης πως είδε το τούνελ αλλά δεν είδε φως: «Έκανε ζέστη σε αυτό το τούνελ, δεν ξέρω πού πήγαινα. Σκ**α, πηγαίνω στο σωστό μέρος;».

Στη 12λεπτη ομιλία του, έκανε επίσης λόγο για κάποιες από τις αβάσιμες θεωρίες συνωμοσίας που διαδόθηκαν όσο νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από τη δημοσιότητα για αρκετούς μήνες. 

«Δεν είμαι κλώνος, δεν είμαι κλώνος. Ξέρω πολλούς ανθρώπους που έλεγαν ότι με κλωνοποίησαν εκεί έξω. Έχω ένα νέο σεβασμό για τη ζωή. Έχω ένα νέο σεβασμό για την τέχνη μου», πρόσθεσε προς το τέλος της ομιλίας του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο τελευταίος ταξιτζής: Ο Αθηναίος Τράβις του Στέργιου Πάσχου
Ο τελευταίος ταξιτζής: Ο Αθηναίος Τράβις του Στέργιου Πάσχου

Ένα αστικό θρίλερ με νουάρ αποχρώσεις που κατά διαστήματα μετατρέπεται σε ένα ερωτικό ψυχολογικό δράμα με απρόσμενη εξέλιξη, αλλά και μια κραυγή αγωνίας για την ανάγκη ουσιαστικής επαφής

Μικρά πρόστυχα γράμματα από την Ολίβια Κόλμαν και την Τζέσι Μπάκλεϊ
Μικρά πρόστυχα γράμματα από την Ολίβια Κόλμαν και την Τζέσι Μπάκλεϊ

Ένα πραγματικό συμβάν που συνέβη στην Αγγλία του 1920 δίνει την έμπνευση στην Τέα Σάροκ προκειμένου να φτιάξει μια ωρολογιακής ακρίβειας μαύρη κωμωδία εποχής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.