Κινηματογραφος

Ντέιβιντ Σάτσετ: Ο «Ηρακλής Πουαρό» επιστρέφει στη μικρή οθόνη

Στη σειρά του Channel 5 «The Au Pair»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ντέιβιντ Σάτσετ: Ο «Ηρακλής Πουαρό» επιστρέφει στη μικρή οθόνη - Στη σειρά του Channel 5 «The Au Pair»

Την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά από αρκετά χρόνια αναμένεται να κάνει ο ηθοποιός Ντέιβιντ Σάτσετ στη σειρά του Channel 5 «The Au Pair».

Τι πραγματεύεται η σειρά που θα εμφανιστεί ο Ντέιβιντ Σάτσετ

Ο επί 25 χρόνια Ηρακλής Πουαρό, Ντέιβιντ Σάτσετ, με πάνω από 700.000.000 εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο το κόσμο, θα υποδυθεί «τον George, έναν διαβητικό πατέρα που μετακομίζει δίπλα στην κόρη του Zoe Dalton η οποία φαίνεται να τα έχει όλα μέσα στον ευτυχισμένο γάμο της. Ο ερχομός μιας γοητευτικής νεαρής Γαλλίδας η οποία προσλαμβάνεται ως οικιακή βοηθός δημιουργεί μια αναπάντεχη αναταραχή, καθώς προκύπτουν έντονες υποψίες που παραπέμπουν σε μυστικές προθέσεις».

Στο πλευρό του θα βρίσκεται η Λουντμίλα Μακόφσκι η οποία πραγματοποιεί το τηλεοπτικό της ντεμπούτο σε βρετανική παραγωγή και η Σάλι Μπρέτον με τον Κένι Ντόιτι.

Η σειρά «διεισδύει στην πολυπλοκότητα της οικογένειας, της εμπιστοσύνης και των κρυμμένων μυστικών με φόντο τη γραφική βρετανική ύπαιθρο», αναφέρει το Channel 5. Το σενάριο υπογράφουν οι Michael Foott και Andy Bayliss, ενώ τη σκηνοθεσία η Oonagh Kearney.

Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του διάσημου ηθοποιού ήταν η μίνι παραγωγή του BBC, «Press» το 2018, ενώ δάνεισε την φωνή του στην δραματική σειρά «His Dark Materials».

Σύμφωνα με το Deadline, παράλληλα θα είναι επικεφαλής μιας νέας σειράς ντοκιμαντέρ με τίτλο «Travels with Agatha with Sir David Suchet», η οποία θα εξερευνήσει μέρη που επισκέφτηκε η Αγκάθα Κρίστι τη δεκαετία του ΄20 από τον Καναδά, τη Χαβάη, τη Νότια Αφρική, τη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία και την ενέπνευσαν για τα λογοτεχνικά της αριστουργήματα.