Κινηματογραφος

Τζέρεμι Ρένερ: Δεν έχω την αντοχή να παίξω απαιτητικούς ρόλους

Τι είπε για την επιστροφή του στην υποκριτική

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζέρεμι Ρένερ
© EPA/MARTIN DIVISEK

Τζέρεμι Ρένερ: Αποκάλυψε πως δεν έχει την αντοχή να παίξει απαιτητικούς ρόλους - Τι είπε για την επιστροφή του στην υποκριτική

Ο Τζέρεμι Ρένερ παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι δεν έχει πλέον «την ενέργεια» να αναλάβει πιο απαιτητικούς ρόλους, καθώς συνεχίζει την ανάρρωσή του από το παρ' ολίγον θανατηφόρο ατύχημα με το εκχιονιστικό μηχάνημα.

«Απλά δεν έχω την ενέργεια γι' αυτό. Δεν έχω τα καύσιμα», δήλωσε ο Τζέρεμι Ρένερ. «Έχω τόσα πολλά καύσιμα να βάλω σε αυτή την πραγματικότητα, σε αυτό το σώμα, σε όλα αυτά τα πράγματα. Δεν μπορώ να παίξω το παιχνίδι της φαντασίας αυτή τη στιγμή. Γιατί αυτό απαιτεί πολύ χρόνο για να βρίσκομαι εδώ κάθε μέρα, μόνο και μόνο για να μπορώ να έχω μια θετική σκέψη, για να μπορώ να προοδεύω, για να μπορώ πάντα να εξελίσσομαι».

Τον Ιανουάριο του 2023, ο Ρένερ νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με θωρακικό τραύμα και ορθοπεδικά τραύματα, αφού τον παρέσυρε το Sno-Cat, ένα μεγάλο εκχιονιστικό μηχάνημα βάρους άνω των 14.000 κιλών. Επέστρεψε στο πλατό του "Mayor of Kingstown" τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους για τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν.

Τζέρεμι Ρένερ: «Ήμουν τρομοκρατημένος για την επιστροφή μου στην υποκριτική»

Ο Ρένερ μοιράστηκε με το κοινό τις σκέψεις ότι ήταν «πολύ τρομοκρατημένος» για την επιστροφή του στην υποκριτική.

«Επειδή πρόκειται να κάνω κάτι σαν γ#$%μένη μυθοπλασία; Προσπαθώ ακόμα να ζήσω στην πραγματικότητα, προσπαθώ να ζήσω. Οπότε ήταν μια δύσκολη γραμμή για μένα να περάσω», εξήγησε. "Ήταν μια μεγάλη απόσταση. Ήταν πολύ, πολύ δύσκολο για μένα ψυχολογικά να ξεπεράσω αυτό το εμπόδιο".

«Ακόμα παλεύω μερικές φορές με αυτό, δεν το παίρνω πολύ σοβαρά.Είμαι σε έναν χαρακτήρα που μπορώ να κάνω πολύ καλά και γνωρίζω πολύ καλά τη σειρά, οπότε ήταν εύκολο για μένα να επιστρέψω σε αυτόν», δήλωσε ο Ρένερ για τον ρόλο του ως Mike McLusky στο "Mayor of Kingstown". «Αλλά αν ήταν ένας πολύ απαιτητικός ρόλος, δεν θα μπορούσα να τον αναλάβω. Όχι απαιτητικός με την έννοια ότι - γιατί η σειρά είναι απαιτητική, αλλά αν έπρεπε να πάω να παίξω τον Dahmer ή κάτι τέτοιο, κάτι τόσο μακριά από μένα».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο τελευταίος ταξιτζής: Ο Αθηναίος Τράβις του Στέργιου Πάσχου
Ο τελευταίος ταξιτζής: Ο Αθηναίος Τράβις του Στέργιου Πάσχου

Ένα αστικό θρίλερ με νουάρ αποχρώσεις που κατά διαστήματα μετατρέπεται σε ένα ερωτικό ψυχολογικό δράμα με απρόσμενη εξέλιξη, αλλά και μια κραυγή αγωνίας για την ανάγκη ουσιαστικής επαφής

Μικρά πρόστυχα γράμματα από την Ολίβια Κόλμαν και την Τζέσι Μπάκλεϊ
Μικρά πρόστυχα γράμματα από την Ολίβια Κόλμαν και την Τζέσι Μπάκλεϊ

Ένα πραγματικό συμβάν που συνέβη στην Αγγλία του 1920 δίνει την έμπνευση στην Τέα Σάροκ προκειμένου να φτιάξει μια ωρολογιακής ακρίβειας μαύρη κωμωδία εποχής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.