Κινηματογραφος

Freaky Friday 2: Παιδιά των 90s η ταινία επιστρέφει με part 2

Η πρώτη ματιά από τα παρασκήνια με τις πρωταγωνίστριες να επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους ως Tess και Anna Coleman

Αλεξάνδρα Μπρουντζάκη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Freaky Friday 2: H Jamie Lee Curtis και η Lindsay Lohan συναντιούνται ξανά στο πλατό για τα γυρίσματα του σίκουελ της ταινίας

Μπορεί να έχει καταντήσει λίγο κουραστικό που δεν βγαίνουν πια καινούργιες ταινίες μόνο spinoffs, part 2, remakes, sequels, prequels και πάει λέγοντας όμως αυτό έχει και τα καλά του. Εμείς οι πιο παλιοί παραμένουμε στο comfort zone μας καθώς βλέπουμε ταινίες που έχουμε αγαπήσει και τις ξέρουμε και οι πιο καινούργιοι μαθαίνουν τις παλαιότερες ταινίες.

Αμφιβάλλω αν πολλά παιδιά της Gen Z αναγνωρίζουν τη Lindsay Lohan, η οποία έχει υπάρξει αγαπημένη προσωπικότητα των 00s με την προσωπική της ζωή να κρέμεται στα μανταλάκια κάθε εβδομάδα με νέα όπως φυλακή, καταχρήσεις, βία κλπ. Ή την Jamie Lee Curtis η οποία έχει μιλήσει για την διεμφυλική της κόρη με απόλυτη αγάπη και αποδοχή πριν να γίνει cool το να είσαι LGTBQI+ friendly!

H Jamie Lee Curtis και η Lindsay Lohan συναντιούνται ξανά στο πλατό για τα γυρίσματα του σίκουελ «Freaky Friday 2» που μόλις ξεκίνησαν στο Λος Άντζελες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο popup.gr