Κινηματογραφος

«The Instigators»: Ματ Ντέιμον και Κέισι Άφλεκ σε νέα ταινία - Στη δημοσιότητα το τρέιλερ

Οι oσκαρικοί πρωταγωνιστές συνεργάζονται σε κωμωδία δράσης - Πρεμιέρα στις 2 Αυγούστου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«The Instigators»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας με τους Ματ Ντέιμον, Κέισι Άφλεκ - Στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 2 Αυγούστου και στο Apple TV+
Στη δημοσιότητα το τρέιλερ της νέας κωμωδίας δράσης «The Instigators», με πρωταγωνιστές τους Ματ Ντέιμον και Κέισι Άφλεκ © Apple Original Films

«The Instigators»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας με τους Ματ Ντέιμον, Κέισι Άφλεκ - Στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 2 Αυγούστου και στο Apple TV+

Η Apple Original Films έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ για τη νέα κωμωδία δράσης «The Instigators», με πρωταγωνιστές τους βραβευμένους με Όσκαρ Ματ Ντέιμον και Κέισι Άφλεκ.

Το «The Instigators» είναι η τελευταία από μια μακρά σειρά ταινιών με πρωταγωνιστές τόσο τον Ντέιμον όσο και τον Άφλεκ. Πιο πρόσφατα, αμφότεροι συμμετείχαν στη βραβευμένη ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν «Oppenheimer», ενώ συμπρωταγωνίστησαν στο «Interstellar», ξανά σε σκηνοθεσία του Νόλαν. Έπαιξαν επίσης ο ένας απέναντι στον άλλο στο «Good Will Hunting», καθώς και στην κινηματογραφική τριλογία του «Ocean's Eleven».

«The Instigators»: To πρώτο τρέιλερ με Ματ Ντέιμον και Κέισι Άφλεκ

Το σενάριο των Τσακ Μακλίν και Άφλεκ υπόσχεται μία έντονη και ξεκαρδιστική κινηματογραφική εμπειρία όπου ο Ρόρι (Ντέιμον) και ο Κόμπι (Άφλεκ) είναι δύο απρόθυμοι συνεργάτες: ένας απελπισμένος πατέρας και ένας πρώην κατάδικος που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κλέψουν τα παράνομα κέρδη ενός διεφθαρμένου πολιτικού.

Όταν όμως το εγχείρημα στραβώνει, οι δυο τους βρίσκονται μπλεγμένοι σε μια δίνη χάους, καταδιωκόμενοι όχι μόνο από την αστυνομία, αλλά και από οπλισμένους γραφειοκράτες και εκδικητικά αφεντικά του εγκλήματος.

The Instigators — Official Trailer | Apple TV+

Βρισκόμενοι σε πλήρη αδιέξοδο, πείθουν τη ψυχολόγο του Ρόρι (Χονγκ Τσάου) να τους βοηθήσει σε μία ξέφρενη απόδραση μέσα στην πόλη, όπου πρέπει να παραμερίσουν τις διαφορές τους και να συνεργαστούν για να αποφύγουν τη σύλληψη - ή κάτι χειρότερο.

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Νταγκ Λίμαν, το καστ συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι Μάικλ Στούλμπαργκ, Πολ Γουόλτερ Χάουζερ, Τόμπι Τζόουνς, Τζακ Χάρλοου και Ρον Πέρλμαν.

Ο Μπεν Άφλεκ βρίσκεται στην παραγωγή, μαζί με τον Ντέιμον και τους Τζον Γκρέιαμ, Τζεφ Ρόμπινοφ και Άλισον Γουίντερ.

Το «The Instigators» θα κάνει το ντεμπούτο του σε επιλεγμένες αίθουσες στις 2 Αυγούστου, πριν την παγκόσμια πρεμιέρα στο Apple TV+, στις 9 Αυγούστου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;
Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;

Με ταινίες, πάρτι, παιχνίδια μυστηρίου, λέσχη ανάγνωσης καιγιόγκα ή μήπως με άριες και θέα στην Ακρόπολη; Την Κυριακή που έχει ολόγιομο φεγγάρι, στο ΚΠΙΣΝ και το Μουσείο Μαρία Κάλλας προτάσειςυπάρχουν (και δωρεάν)

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.