Κινηματογραφος

Κέιτ Γουίνσλετ: Η σκηνή του φιλιού στον Τιτανικό ήταν ένας εφιάλτης

Τι αποκάλυψε η ηθοποιός για τις τεχνικές δυσκολίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kate-winslet

Κέιτ Γουίνσλετ: Αποκάλυψε πως η σκηνή του φιλιού στον Τιτανικό ήταν ένας εφιάλτης - Τι αποκάλυψε η ηθοποιός για τις τεχνικές δυσκολίες

Η Κέιτ Γουίνσλετ αποκάλυψε πως το φιλί της με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στον «Τιτανικό» δεν είναι από τις αγαπημένες της αναμνήσης.

Ειδικότερα, η ηθοποιός παραδέχτηκε στο Vanity Fair ότι φαινόταν ρομαντικό στην οθόνη, αλλά είπε ότι πίσω από τις σκηνές, ήταν κάθε άλλο παρά ρομαντικό.

«Θεέ μου, είναι πολύ ρομαντικός, έτσι δεν είναι; Δεν απορώ που κάθε νεαρό κορίτσι στον κόσμο ήθελε να τη φιλήσει ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Δεν ήταν αυτό που φαίνεται να είναι» δήλωσε η Γουίνσλετ.

Μάλιστα, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός χαρακτήρισε τα γυρίσματα της σκηνής «ένα χάος». Για παράδειγμα, όπως είπε, ο κορσές του φορέματός της ήταν τόσο στενός που δεν μπορούσε να αναπνεύσει, χτύπησε το πόδι της μερικές φορές στα κάγκελα του πλοίου και βρισκόταν τόσο μακριά από το συνεργείο που η ομάδα μαλλιών και μακιγιάζ δεν μπορούσε να τους φτάσει.

Kate Winslet Rewatches The Regime, Titanic, Eternal Sunshine & More | Vanity Fair

Κέιτ Γουίνσλετ: Γιατί ήταν «εφιάλτης» η σκηνή του φιλιού στον Τιτανικό;

Όσο, δε, για το μακιγιάζ, αποκάλυψε πως ο Ντι Κάπριο φορούσε σκούρο μακιγιάζ ώστε να μοιάζει μαυρισμένος από τον ήλιο, ενώ η Γουίνσλετ πολύ λευκό, όπως άρμοζε στον χαρακτήρα – ανήκε σε υψηλή κοινωνική τάξη.

«Συνεχίζαμε να κάνουμε γυρίσματα για αυτό το φιλί, είχα πολύ χλομό μακιγιάζ και έπρεπε να ελέγχω το μακιγιάζ και των δύο μεταξύ των λήψεων. Κατέληγα να μοιάζω σαν να είχα ρουφήξει μια σοκολάτα καραμέλας μετά από κάθε λήψη, επειδή το μακιγιάζ του αλειφόταν πάνω μου. Και εκείνου έμοιαζε σαν να λείπει ένα κομμάτι από το πρόσωπό του, επειδή το χλομό μακιγιάζ μου έμενε πάνω του», θυμάται η Γουίνσλετ και συμπληρώνει για τα πλάνα του φιλιού:

«Ήταν ένας εφιάλτης. Ο Λίο δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει, και χρειάστηκε να την ξαναγυρίσουμε περίπου τέσσερις φορές, επειδή [ο Τζέιμς Κάμερον] ήθελε ένα πολύ συγκεκριμένο φως γι' αυτό, προφανώς, και τα ηλιοβασιλέματα άλλαζαν συνεχώς εκεί που βρισκόμασταν».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;
Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;

Με ταινίες, πάρτι, παιχνίδια μυστηρίου, λέσχη ανάγνωσης καιγιόγκα ή μήπως με άριες και θέα στην Ακρόπολη; Την Κυριακή που έχει ολόγιομο φεγγάρι, στο ΚΠΙΣΝ και το Μουσείο Μαρία Κάλλας προτάσειςυπάρχουν (και δωρεάν)

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.