Κινηματογραφος

Τζόνι Ντεπ: Θα υποδυθεί τον Σατανά στη νέα του ταινία

Το σενάριο και οι συμπρωταγωνιστές του στην ιδιαίτερη κωμωδία

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τζόνι Ντεπ: Θα υποδυθεί τον Σατανά στη νέα του ταινία - Το σενάριο και οι συμπρωταγωνιστές του στην ιδιαίτερη κωμωδία

Τον Σατανά θα υποδυθεί ο Τζόνι Ντεπ στην επόμενη ταινία του του σκηνοθέτη Τέρι Γκίλιαμ.

Ειδικότερα, σε συνέντευξη στο γαλλικό περιοδικό, ο Τέρι Γκίλιαμ, ο οποίος στο παρελθόν έχει σκηνοθετήσει τις ταινίες «Monty Python and the Holy Grail», «12 Monkeys» και «Fear and Loathing in Las Vegas» – μίλησε για την επόμενη ταινία του «The Carnival at the End of Days».

Τζονι Ντεπ ως Σατανάς, Τζεφ Μπρίτζες ως Θεός

Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες για την επερχόμενη ταινία που αποκάλυψε ο Γκίλιαμ, ο Τζόνι Ντεπ θα υποδυθεί τον Σατανά, ενώ ο Τζεφ Μπρίτζες τον Θεό. Ο Άνταμ Ντράιβερ και ο Τζέισον Μομόα έχουν επίσης επιλεγεί για ρόλους στην ταινία, αν και οι λεπτομέρειες είναι προς το παρόν άγνωστες.

Ο Βρετανός σκηνοθέτης εξήγησε στο Premiere ότι το «The Carnival at the End of Days» θα είναι μια «κωμωδία όπου ο Θεός αποφασίζει να καταστρέψει την Ανθρωπότητα. Και ο μόνος που προσπαθεί να μας σώσει είναι ο Σατανάς. Γιατί χρειάζεται ανθρώπους στην κόλαση, αλλιώς δεν θα έχει ασχολία για την αιωνιότητα!».

Ο σκηνοθέτης πρόσθεσε επίσης ότι η επερχόμενη ταινία «θα είναι πολύ αστεία για όσους θέλουν να προσβάλλονται». Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2025.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γκίλιαμ και ο Ντεπ συνεργάζονται. Ο Ντεπ πρωταγωνίστησε στο παρελθόν στις ταινίες του Γκίλιαμ «Fear and Loathing in Las Vegas» και «The Imaginarium of Doctor Parnassus».