Κινηματογραφος

Τζόνι Ντεπ: Θα υποδυθεί τον Σατανά στη νέα του ταινία

Το σενάριο και οι συμπρωταγωνιστές του στην ιδιαίτερη κωμωδία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Τζόνι Ντεπ
Τζόνι Ντεπ: Θα υποδυθεί τον Σατανά στη νέα του ταινία © EPA

Τζόνι Ντεπ: Θα υποδυθεί τον Σατανά στη νέα του ταινία - Το σενάριο και οι συμπρωταγωνιστές του στην ιδιαίτερη κωμωδία

Τον Σατανά θα υποδυθεί ο Τζόνι Ντεπ στην επόμενη ταινία του του σκηνοθέτη Τέρι Γκίλιαμ.

Ειδικότερα, σε συνέντευξη στο γαλλικό περιοδικό, ο Τέρι Γκίλιαμ, ο οποίος στο παρελθόν έχει σκηνοθετήσει τις ταινίες «Monty Python and the Holy Grail», «12 Monkeys» και «Fear and Loathing in Las Vegas» – μίλησε για την επόμενη ταινία του «The Carnival at the End of Days».

Τζονι Ντεπ ως Σατανάς, Τζεφ Μπρίτζες ως Θεός

Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες για την επερχόμενη ταινία που αποκάλυψε ο Γκίλιαμ, ο Τζόνι Ντεπ θα υποδυθεί τον Σατανά, ενώ ο Τζεφ Μπρίτζες τον Θεό. Ο Άνταμ Ντράιβερ και ο Τζέισον Μομόα έχουν επίσης επιλεγεί για ρόλους στην ταινία, αν και οι λεπτομέρειες είναι προς το παρόν άγνωστες.

Ο Βρετανός σκηνοθέτης εξήγησε στο Premiere ότι το «The Carnival at the End of Days» θα είναι μια «κωμωδία όπου ο Θεός αποφασίζει να καταστρέψει την Ανθρωπότητα. Και ο μόνος που προσπαθεί να μας σώσει είναι ο Σατανάς. Γιατί χρειάζεται ανθρώπους στην κόλαση, αλλιώς δεν θα έχει ασχολία για την αιωνιότητα!».

Ο σκηνοθέτης πρόσθεσε επίσης ότι η επερχόμενη ταινία «θα είναι πολύ αστεία για όσους θέλουν να προσβάλλονται». Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2025.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γκίλιαμ και ο Ντεπ συνεργάζονται. Ο Ντεπ πρωταγωνίστησε στο παρελθόν στις ταινίες του Γκίλιαμ «Fear and Loathing in Las Vegas» και «The Imaginarium of Doctor Parnassus».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο τελευταίος ταξιτζής: Ο Αθηναίος Τράβις του Στέργιου Πάσχου
Ο τελευταίος ταξιτζής: Ο Αθηναίος Τράβις του Στέργιου Πάσχου

Ένα αστικό θρίλερ με νουάρ αποχρώσεις που κατά διαστήματα μετατρέπεται σε ένα ερωτικό ψυχολογικό δράμα με απρόσμενη εξέλιξη, αλλά και μια κραυγή αγωνίας για την ανάγκη ουσιαστικής επαφής

Μικρά πρόστυχα γράμματα από την Ολίβια Κόλμαν και την Τζέσι Μπάκλεϊ
Μικρά πρόστυχα γράμματα από την Ολίβια Κόλμαν και την Τζέσι Μπάκλεϊ

Ένα πραγματικό συμβάν που συνέβη στην Αγγλία του 1920 δίνει την έμπνευση στην Τέα Σάροκ προκειμένου να φτιάξει μια ωρολογιακής ακρίβειας μαύρη κωμωδία εποχής

Χτίζω έναν Ουκρανό μέσα μου: Δείτε το ντοκιμαντέρ της Χριστίνας Κατράκη σε πρώτη προβολή
Χτίζω έναν Ουκρανό μέσα μου: Δείτε το ντοκιμαντέρ της Χριστίνας Κατράκη σε πρώτη προβολή

Η κατάσταση στην Ουκρανία κατά τους πρώτους μήνες της ρωσικής εισβολής και τα τραύματα που άφησε ο βίαιος εκτοπισμός στην ψυχή και στο σώμα των παιδιών και των ενηλίκων.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.