Κινηματογραφος

Ο Κρις Χέμσγουορθ θα αποκτήσει αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας

Στις 23 Μαΐου η τελετή απονομής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κρις Χέμσγουορθ
Ο Κρις Χέμσγουορθ θα αποκτήσει αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας © EPA

Ο Κρις Χέμσγουορθ θα αποκτήσει αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ στις 23 Μαΐου

Το δικό του αστέρι θα αποκτήσει στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ ο Κρις Χέμσγουορθ.

Ο Κρις Χέμσγουορθ έχει συνδέσει το όνομά του με τον ρόλο του ως «Thor» στις ταινίες του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel και πρόκειται να τιμηθεί στην τελετή στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ αργότερα αυτόν τον μήνα.

Ο Χέμσγουορθ θα είναι ο επόμενος σούπερ σταρ της Marvel που θα λάβει την αναγνώριση. Οι άλλοι συμπρωταγωνιστές του στην ταινία «The Avengers», όπως ο Ρόμπερτ Ντόουνι Τζ., ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, η Σκάρλετ Τζοχάνσον και ο Μαρκ Ράφαλο, έχουν αποκτήσει ήδη το δικό τους αστέρι.

Στις 23 Μαΐου θα αποκτήσει αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ ο Κρις Χέμσγουορθ

Στην τελετή, που προγραμματίζεται για τις 23 Μαϊου θα παραστεί ο σκηνοθέτης Τζορτζ Μίλερ, ο οποίος σκηνοθέτησε τον Κρις Χέμσγουορθ στην ταινία «Furiosa: A Mad Max Sag». Το όνομα του Χέμσγουορθ θα εμφανιστεί στο 2.781ο αστέρι.

Ο σταρ έχει γνωρίσει επίσης μεγάλη επιτυχία με τις ταινίες «Extraction» για το Netflix και πρόκειται να δανείσει τη φωνή στον φανταστικό χαρακτήρα Optimus Prime στο επερχόμενο «Transformers One».

Αναμένεται επίσης να συμπρωταγωνιστήσει με τον Σαμ Ρόκγουελ στην επερχόμενη κατασκοπευτική ταινία «Project X» του σκηνοθέτη Μάθιου Βον.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;
Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;

Με ταινίες, πάρτι, παιχνίδια μυστηρίου, λέσχη ανάγνωσης καιγιόγκα ή μήπως με άριες και θέα στην Ακρόπολη; Την Κυριακή που έχει ολόγιομο φεγγάρι, στο ΚΠΙΣΝ και το Μουσείο Μαρία Κάλλας προτάσειςυπάρχουν (και δωρεάν)

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.