Κινηματογραφος

Το «Downton Abbey» θα επιστρέψει με τρίτη ταινία

Μπαίνει και ο ηθοποιός του «The Holdovers» και υποψήφιος για Όσκαρ Paul Giamatti

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

«Downton Abbey» Επιστρέφει με τρίτη ταινία - Μπαίνει και ο ηθοποιός του «The Holdovers» και υποψήφιος για Όσκαρ Paul Giamatti 

Η οικογένεια Crawley και οι υπηρέτες της που διοικούν μια εκτεταμένη αγγλική εξοχική έπαυλη στις αρχές του 20ού αιώνα επιστρέφουν για μια τρίτη ταινία «Downton Abbey», στην οποία θα εμφανιστούν παλιά και νέα πρόσωπα.

Το πολυβραβευμένο «Downton Abbey» απέκτησε μεγάλο κοινό στη Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες μετά την πρώτη προβολή του ως τηλεοπτική σειρά το 2010. Συνεχίστηκε για έξι σεζόν και ακολούθησαν δύο ταινίες, που κυκλοφόρησαν το 2019 και το 2022.

Σε ανακοίνωσή τους τη Δευτέρα, η Universal Pictures, η Focus Features και η Carnival Films ανέφεραν ότι ο δημιουργός της σειράς Julian Fellowes έγραψε την τρίτη ταινία του franchise  και ότι πολλά μέλη του αρχικού καστ, όπως ο Hugh Bonneville και η Elizabeth McGovern -που υποδύονται τον πατριάρχη Robert Crawley και τη σύζυγό του Cora, αντίστοιχα- θα επιστρέψουν για τη νέα ταινία.

Ο ηθοποιός του «The Holdovers» και υποψήφιος για Όσκαρ Paul Giamatti και η Joely Richardson, που πρόσφατα είδαμε στη σειρά του Netflix «The Gentlemen», εντάσσονται στο καστ, με τον πρώτο να υποδύεται τον αδελφό του αδελφού της Cora, Harold Levinson, προστίθεται στην ανακοίνωση. Ο Giamatti είχε υποδυθεί τον χαρακτήρα σε ένα χριστουγεννιάτικο αφιέρωμα.

Πηγή: Reuters