Κινηματογραφος

Έμα Στόουν για Τέιλορ Σουίφτ: «Τι μ@#$%»

Τι είπε με αφορμή τους πανηγυρισμούς της ποπ σταρ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η ΈΜΑ ΣΤΟΟΥΝ
© EPA/ALLISON DINNER

Έμα Στόουν για Τέιλορ Σουίφτ: Η viral αντίδρασή της στους πανηγυρισμούς της ποπ-σταρ για τη νίκη της στις Χρυσές Σφαίρες

Ένα αστείο στιγμιότυπο με πρωταγωνίστριες τις Έμα Στόουν και Τέιλορ Σουίφτ έγινε viral από την βραδιά των Χρυσών Σφαιρών.

Συγκεκριμένα, η πρωταγωνίστρια του Poor Things αποκάλεσε με ένα «κοσμιτικό» επίθετο την Σουίφτ μετά τη βράβευσή της το βράδυ της Κυριακής, 7 Ιανουαρίου.

Η Στόουν βραβεύτηκε για την ερμηνεία της στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, Poor Things, ως η καλύτερη γυναίκα ηθοποιός σε Μιούζικαλ ή Κωμωδία.

Την ώρα που η κάμερα αποτύπωνε τις αντιδράσεις του κοινού, φαίνεται η Σουίφτ να ζητωκραυγάζει και να φωνάζει για να υποστηρίξει τη φίλη της.

Emma Stone Jokingly Calls Taylor Swift an 'A-hole' At The Golden Globes #shorts

Ειδικότερα, σε δηλώσεις που έκανε μετά την απονομή, η Έμα Στόουν πήγε στο μικρόφωνο και είπε στην κατάμεστη αίθουσα, «Τι μ@@@@, έχω δίκιο;» με το υπόλοιπο καστ της ταινίας να ξεσπά σε γέλια.

«Τη γνωρίζω σχεδόν 20 χρόνια, οπότε είμαι πολύ χαρούμενη που ήταν εκεί. Ήταν επίσης υποψήφια απόψε κι αυτό είναι υπέροχο, αλλά τι μ@@@», συνέχισε η ηθοποιός.

Jennifer Lawrence Has The Best Reactions

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;
Πού θα ξενυχτήσεις με φόντο την πανσέληνο;

Με ταινίες, πάρτι, παιχνίδια μυστηρίου, λέσχη ανάγνωσης καιγιόγκα ή μήπως με άριες και θέα στην Ακρόπολη; Την Κυριακή που έχει ολόγιομο φεγγάρι, στο ΚΠΙΣΝ και το Μουσείο Μαρία Κάλλας προτάσειςυπάρχουν (και δωρεάν)

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.